آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۳۳۷
مدیر مسئول نشریه میرکان:

حمایت از دانشجویان در راس امور معاونت فرهنگی دانشگاه ایلام قرار گیرد

مدیر مسئول نشریه میرکان گفت: باید تشویق و حمایت از دانشجویان فعال در راس امور معاونت فرهنگی دانشگاه ایلام قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، احسان کفاش در رونمایی از دومین شماره نشریه میرکان که روز گذشته در دانشگاه ایلام برگزار شد، گفت: این نشریه از آغاز در تلاش بود که فضای علمی در بین دانشجویان رشته معماری را رونق ببخشد و به دانشجویان کمک کند تا خروجی مطلوبی در مطالعاتشان داشته باشند.


وی ادامه داد: در مرحله دوم سعی بر آن شد که پتانسیل های دانشجویان معماری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به سایر دانشگاه ها منتقل شود که شماره اول این نشریه توانست در مسابقات نشریات منطقه ۲ کشور مقام سوم را کسب کند که این موضوع گامی مطلوب محسوب می شود، میرکان بر آن است که به معماری فراموش شده شهر ایلام نیم نگاهی داشته باشد و در راستای احیای این مهم، فعالیت کند.


مدیر مسئول نشریه میرکان هدف اصلی هیات تحریریه را رویکردی شدن در گام نخست و تبدیل شدن به نشریه علمی- پژوهشی عنوان کرد و ادامه داد: باید تشویق و حمایت از دانشجویان فعال در راس امور معاونت فرهنگی دانشگاه ایلام قرار گیرد، برای ارزیابی و شناخت از توانایی دانشجویان سایر دانشگاه ها لازم است که معاونت فرهنگی و انجمن های علمی- دانشجویی فعال تر باشند و فراگیر عمل کنند.


کفاش به هماهنگی بین اساتید و دانشجویان معماری تاکید کرد و گفت: خواهشمندم با ایجاد جلساتی در گروه معماری در جهت تغییر یا بهینه سازی دروس، ماحصل دروس نظری و عملی که به تولید مقالات منجر می شوند را افزایش دهید تا در میرکان چاپ شوند، بدون توجه و حمایت اساتید، نمی توان از دانشجویان کارشناسی توقع داشت که خروجی مطلوبی داشته باشند.


وی در پایان گفت: بیاییم نشریه میرکان و روند تدریس اساتید را در یک خط قرار دهیم تا با هم رشد کنند، امیدوارم مسئولین دانشگاه با حمایت های مادی و معنوی، ما را در نیل به آرمان هایمان یاری کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار