کد خبر:۳۹۷۲۴۱
در جمع خبرنگاران مطرح شد

جنتی: امیدواریم توقیف رسانه‌ها به حداقل برسد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم در سال آینده هیچ رسانه‌ای توقیف و بسته نشود و از طرق دیگر با رسانه‌های خاطی برخورد شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،علی جنتی در حاشیه مراسم رونمایی از شش طرح دیجیتال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امیدواریم در سال آینده هیچ رسانه ای بسته نشود افزود: امیدواریم که در سال آینده اگر رسانه‌های تخلفاتی از قانون صورت دادند به طرق دیگری با آنها برخورد شود چرا که وقتی یک رسانه توقیف می شود برخی روزنامه نگاران و اصحاب رسانه بیکار می‌شوند و امنیت شغلی آنها از بین می رود در هیئت نظارت بر مطبوعات، تمام تلاش ما بر این است که اگر تخلفی صورت گرفت با تذکر شفاهی گفتگو با سردبیران و مدیران مسئول، تذکر کتبی و احیانا با تغییر مدیر مسئول با تخلف صورت گرفته برخورد شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: با مقامات قضایی نیز در این خصوص صحبت شده است که اگر مواردی به تشخیص قوه قضائیه صورت گیرد رسانه را به نهاد قانونی خود یعنی هیئت نظارت بر مطبوعات ارجاع دهد که در آنجا مورد بررسی قرار گیرد.

 

جنتی تاکید کرد: امیدواریم توقیف مطبوعات و نشریات در سال آینده به حداقل ممکن خود برسد.

 

وی در ادامه با اشاره به مهمترین کاری که در سال 93 محقق شد اظهار داشت: وقتی به آمارها نگاه می کنیم، تعداد نشریاتی که در طول سال 93 مجوز گرفته، شاید صددرصد افزایش پیدا کرده است و این کار خوبی است که در این زمینه انجام شده است.

 

جنتی با اشاره به هدف عمده این وزارتخانه بیان داشت: تقویت محتوای مطبوعات و روزنامه ها یکی از آرمان ها و آرزوهای ما است بدین ترتیب که محتوای مطبوعات ارتقا پیدا کند و زمانی که هر کس روزنامه یا نشریه را می خواند واقعا اطلاعاتش افزایش پیدا کند.

 

وی تصریح کرد: انتظار داریم که روزنامه ها و نشریات به نحوی ارتقای کیفی پیدا کنند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اتفاقات حوزه کتاب گفت: در حوزه کتاب از نظر کمی شاهد افزایش قابل توجهی هستیم. در سال 92، 66 هزار عنوان کتاب به چاپ رسید که بخش عمده آن چاپ اولی بود و تا اسفند امسال نیز 64 عنوان کتاب به چاپ رسیده که پیش بینی می کنیم تا اواخر سال به 70 هزار عنوان برسد.

 

وی در پایان با اشاره به فعالیت شبکه های مجازی و محتوای دینی در آنها یادآور شد: معاونت قرآن و عترت به طور خاص در زمینه گسترش فرهنگ قرآنی در فضای حقیقی و واقعی اقدامات خوبی را انجام داده است. در فضای مجازی نیز عقب ماندگی داریم و باید کارهای بسیاری صورت گیرد البته بخش خصوصی در این زمینه قدم هایی برداشته است و وزارت ارشاد از آنها حمایت می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار