آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۷۲۷۲

اشتاین‌مایر: باید از شانس حل مسئله هسته‌ای ایران استفاده کنیم

وزیر خارجه آلمان امروز در نشستی در بروکسل بر لزوم تلاش برای حل مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ «فرانک والتر اشتاین‌مایر» وزیر خارجه آلمان در حاشیه نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا با اشاره به طیفی از مسایلی که در دستور کار نشست قرار داشته است با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ گفت که رایزنی ها با وزیر خارجه ایران ادامه خواهد داشت و افزود: « از دید من اگر شانسی برای حل مسئله هسته‌ای ایران پس از ۱۰ سال به وجود آمده است باید از این شانس استفاده کرد.»

 

وزیر خارجه آلمان گفت که در نشست امروز مسایل مهمی که باید در روزها و هفته‌های آتی مورد برسی قرار گیرند مطرح شدند و به موضوع اوکراین در حاشیه نشست پرداخته شد. 

 

اشتاین‌مایر همچنین گفت که مدیریت بحران در آفریقا با محوریت پرداختن به مسایلی مانند ابولا و  مبارزه با بوکوحرام از دیگر مواردی بودند که در نشست امروز درباره آنها رایزنی شد. 

 

«سباستین‌کورتس» وزیر خارجه اتریش دیگر مقام اروپایی بود که در پی شرکت در نشست امروز به بحران اوکراین اشاره کرد و گفت که توافق میسنک تنها راهکاری است که می‌تواند به حل بحران موجود در شرق این کشور منتهی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار