هشدار به رانندگانی که برای اولین بار گواهینامه گرفتهاند
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» سرهنگ هویدا تزار با اشاره به محدودیتهای رانندگی با گواهینامه های پایه سوم جدید الصدور گفت: بر این اساس دارندگان گواهینامه های جدید الصدور در یک سال اول اجازه تردد در بزرگراههای برونشهری را نداشته و از سویی دیگر بین ساعات 24:00 تا 5 بامداد نیز در شهرها اجازه تردد ندارند.
وی در گفتوگویی با پایگاه اطلاعرسانی پلیس راهور با اشاره به این که این افراد مجاز به بکسل کردن وسایل نقلیه و جابه جایی مسافر نیستند تاکید کرد این دسته از رانندگان در صورتی که مرتکب تخلفات حادثه ساز شوند یا در تصادفات مقصر باشند گواهینامه آنها ابطال شده و باید مجددا آزمون دهند.
وی به گواهینامه های جدیدالصدور موتور اشاره کرد و گفت:تمامی دارندگان این گواهینامه نیز مشمول محدودیتهای تردد در سال اول همانند گواهینامه های پایه سوم جدید الصدور هستند.