آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۸۲۶۶

کاهش قيمت مرغ منجمد

مدیر میدان میوه و تره بار بهمن از کاهش قیمت مرغ منجمد در میدان مرکزی بهمن خبر داد.
کاهش قيمت مرغ منجمد

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، معینی، مدیر میدان میوه و تره بار بهمن با اشاره به اینکه هر کیلو مرغ منجمد براساس مصوبه شرکت پشتیبانی امور دام وزارت جهاد کشاورزی برای مصرف کننده 5600 تومان است، گفت: براساس توافق های انجام شده با مسئولان شرکت پشتیبانی امور دام هر کیلو مرغ منجمد در میدان بهمن و میادین دیگر هر کیلو 5500 تومان عرضه می شود.


وی افزود: روزانه 100 تا 150 تن مرغ منجمد در میدان بهمن به صورت عمده و 15 تن نیز برای خرده فروشی توزیع می شود.


مدیر میدان میوه و تره بار بهمن گفت: این میدان برای عرضه مرغ منجمد همه روزه بدون تعطیلی فعال است تا نیاز مرغ شهروندان را تامین کند.


معینی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مورد نیاز را تامین کرده است و هیچ گونه کمبودی در این زمینه وجود ندارد.


وی گفت: عرضه مرغ منجمد در سالن ها و غرفه های میادین میوه و تره بار از جمله میدان بهمن تا پایان تعطیلات نوروزی و پس از آن ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار