گام‌های بیشتری به سمت توافق با ایران برداشته شده است/ توافق نهایی پس از رفع تک تک موضوعات حاصل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۲۰۲
آنگلا مرکل:

گام‌های بیشتری به سمت توافق با ایران برداشته شده است/ توافق نهایی پس از رفع تک تک موضوعات حاصل می‌شود

صدراعظم آلمان با بیان اینکه گام‌های بیشتری به سمت توافق هسته‌ای با ایران برداشته شده ابراز امیدواری کرد دو طرف بتوانند تصمیم لازم را بگیرند.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری ابراز امیدواری کرد ایران و گروه ۱+۵ بتوانند به توافق هسته‌ای برسند. 

 

وی گفت در تماس تلفنی با «فرانک‌والتر اشتاین‌مایر»، وزیر خارجه آلمان با وی درباره مذاکرات جاری در لوزان گفت‌وگو کرده است. 

 

مرکل با بیان اینکه «گام‌های بیشتری به سمت توافق با ایران برداشته است» افزود توافق نهایی پس از رفع تک تک موضوعات حاصل می‌شود. 

 

صدراعظم آلمان گفت: «امیدوار هستم که تصمیم معقولی گرفته می‌شود. ماهیت این مذاکرات به گونه‌ای است که تنها پس از حل و فصل تمامی موضوعات به سرانجام می‌رسند.» 

 

پیش از این سخنگوی وزارت خارجه آلمان در یک کنفرانس خبری در برلین با اشاره به حصول برخی پیشرفت‌ها در گفت‌وگوهای هسته‌ای از احتمال توافق خبر داده بود. وی به رغم این گفت هنوز چیزی مشخص نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار