آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۴۸۸
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تبریز:

توافق عملاً دو مرحله‌ای شده است/ وزارت خارجه درباره ادعاهای آمریکا تکذیبیه رسمی صادر کند

دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تبریز خاطر نشان کرد: وزارت خارجه در برابر فکت شیت آمریکا تکذیبیه رسمی منتشر کند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از زیتون، متین منتظمی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز با اشاره به بیانیه لوزان گفت: این حرکت از دولت محترم بعید بود چرا که داده ها و آورده های ما متوازن نیست . قرار بود لغو تحریم ها جزو روند مذاکرات باشد نه نتیجه آن. ما باید خیلی چیزها را بدهیم در عوض پول های بلوکه شده خودمان را بگیریم.

 

وی افزود:ملت تاکید داشتند توافق یک مرحله ای باشد اما عملاً آنچه روی داده توافق را دو مرحله ای کرده است. خود مذاکره کنندگان نیز تلویحاً عنوان می کنند که توافق دو مرحله ای شده است.

 

این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: مشکل دیگری که وجود دارد این است که لغو تحریم ها را منوط به راستی آزمایی ایران کرده اند. من سئوالم این است:چه کسی ایران را راستی آزمایی خواهد کرد؟ اگر امریکا بر این امر نظارت دارد باید منتظر مشکلات بعدی بود.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز گفت: دیشب نکته ای توسط اوباما و هم در فکت شیت وزارت خارجه آمریکا مطرح شد، پابرجا بودن تحریم های موشکی، حقوق بشر و ... بود که طبیعتاً این موضوع راهی باز برای تداوم زیاده خواهی های آمریکا است.امریکا میخواهد پروسه دومی را کلید بزند که بالطبع خواسته های دیگری را مطرح خواهد کرد.

 

منتظمی درباره فکت شیت وزارت خارجه آمریکا گفت: آنچه از صحبتهای اوباما و فکت شیتِ منتشر شده از طرف امریکا برمی آید با آنچه که دیروز در بیانیه لوزان قرائت گردید خیلی متفاوت است. ظریف و وزارت خارجه ایران باید اطلاعیه رسمی داده و موضع امریکا را تکذیب کنند اگر معتقدند که مبنا بیانیه لوزان است. اینکه اوباما عنوان کرده اسرائیل هم با این توافق راضی است، خیلی حرف در دلش نهفته است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: وزارت خارجه باید تکذیبیه رسمی در برابر فکت شیت امریکا منتشر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار