به گزارش گروه دانشگاه "خبرگزاری دانشجو "، امین اسدی، دبیر جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی استان آذربایجان شرقی در رابطه با حمله آل سعود علیه یمن گفت: همینطورکه میدانید اخیرا حکومت سلطنتی عربستان سعودی در اقدامی ناباورانه و دور از روابط دیپلماتیک بین المللی به کشور یمن حمله ور و مردم آن کشور را آماج حملات هوایی خود قرارداده و شماری از مردم شیعهٔ این کشور را به شهادت رساند.
وی افزود: درهمین زمینه لازم است به اطلاع برسانم کشور وهابی عربستان سعودی این روزها خود شاهد درگیری و اختلافات درون خاندانی بوده واز سوی دیگر، بسیاری از مردم تحت ستم خاندان سعودی که احساس نارضایتی از عملکرد این خاندان را داشتهاند روبرو بوده است.
دبیر جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی استان آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین براساس برخی از اخبار که حاکی از درگیری درون خاندانی این حکومت فاسد میباشد اختلافات پیرامون یورش آن کشور به کشور یمن مطرح بوده است ولی آنچه از اهمیت برخوردار میباشد این سوال است هدف از یورش عربستان به کشور یمن چه بوده است و چرا آغازگر یک جنگ خارج از اصول روابط بین المللی است؟
اسدی گفت: این جنگ را در چندین بعد میتوان تحلیل کرد؛ یکی بعد اختلافات و به بن بست رسیدن عربستان است، بعد دیگر احساس خطر دولت عربستان از انقلاب یمن و احتمال قیام شیعیان عربستان و بعد آخر به چالش کشاندن مذاکرات هستهای ایران با ۵+۱. عربستان به خیال خودش گمان میکرد که با جنگ علیه یمن، ایران به عنوان اصلیترین متحد یمن به طور علنی وارد جنگ میشود تا به غرب بگوید که ایران بدنبال جرقهای بود که خاورمیانه رابه آتش بکشد ولی در این تحلیل عربستان شکست خورد و جهانیان دیدند که شیعیان در هیچ نقطهای از جهان شروع کننده جنگ نیستند و آموزههای دینی آنان اجازه ورود به هیچ کشور اسلامی را نمیدهد و تماما جنگها تدافعی است. در انقلاب یمن هم ما دیدیم که خونریزی در این انقلاب بسیار اندک بود به همین دلیل به دولت جدیدشان اطمینان لازم و کامل را داشته و در کنار رهبران سیاسی خود میایستند.
وی افزود: تحلیلها براساس این استوار است که ادامه روند حملات عربستان به یمن، منطقهٔ خاورمیانه را دچار التهاب سیاسی نموده و بسیاری از کشورهای غیردرگیر در این جنگ نیز ناخواسته به این عرصه کشانده میشود من جمله کشورهای عربی، ترکیه و ایران. حاکمین کشورهای عربی به جهت برخی منافع قومی – مذهبی خود، خود را در کنار عربستان دیده و بدنبال شارژ آن کشور به جهت ادامه آن حملات به یمن است، ولیکن مردم آن کشورها مخالف نظرات حاکمین خود هستند، من جمله بحرین، کویت و....
دبیر جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: همچنین کشور ترکیه به جهت ترس از هرگونه افزایش حکومت منطقهای ایران از حملهٔ عربستان به یمن حمایت کرده و به طور ناخواسته منافع خود را به منافع کشور عربستان گره زده است. ازطرف دیگر ایران به عنوان بزرگترین کشور شیعهٔ جهان و در راستای حمایت همه جانبه از شیعیان سایر کشورها، خود را مکلف به حمایت از جریان آزادی بخش شیعی در منطقه میداند.
وی ادامه داد: لذا وجود تحلیلهای مذکور احتمال بروز رودریی کشورهای بزرگ اسلامی منطقه را محتمل ساخته و این منافع غده سرطانی منطقه را تامین نموده و هرگونه تحرکات مسلمانان نسبت صهیونیستها را ساکن میکند. لذا میتوان این گونه نتیجه گیری کرد که حملهٔ عربستان به یمن به هیچ عنوان منافع مسلمین منطقه را تامین نکرده بلکه ضمن رودرویی آن کشورها نسبت به یکدیگر زمان امن و ایمنی را برای نظام صهیونیستی ایجاد کرده است.
اسدی در پایان خاطر نشان کرد: ایستادگی شیعیان یمن در مقابل نظام روبه افول وهابیت این احتمال را بدنبال خواهد داشت که اختلافات درون خاندانی در عربستان افزایش یابد و شیعیان کشور عربستان سعودی به خود آمده و در مقابل حکومت ظالم بیاستند.