کد خبر:۴۰۱۰۱۷
شرایط ورود و تردد خودروهای گذرموقت
رئیس مرکز شماره گذاری راهنمایی و رانندگی گفت: فقط مالک خودرو گذر موقت اجازه رانندگی با آن را دارد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» سرهنگ سعید روحی افزود: افرادی که قصد ورود موقت به کشور را با وسیله نقلیه شخصی خود دارند باید به نزدیکترین مرکز راهنمایی و رانندگی ( گمرک ورودی) مراجعه و برای دریافت پلاک گذرموقت اقدام کنند.
وی گفت: مدت اعتبار پلاک خودروهای گذر موقت به استناد نامه گمرک، حداکثر برای کشورهای حوزه خلیج فارس سه ماه و سایر کشورها 6 ماه است.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه هیچ کس غیر از مالکی که اسناد گمرکی خودرو و اسناد پلاک گذر موقت به نامش است در طول زمان تردد اجازه رانندگی با خودرو مذکور را ندارد، گفت: پلیس در صورت مشاهده هرگونه تخلف برای توقیف خودرو اقدام می کند.
سرهنگ روحی تصریح کرد: تاریخ انقضای پلاک گذرموقت به صورت ماه و سال در پلاک ثبت شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.