به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، سلطانی امروز در نشستی که در دانشگاه گیلان برگزار شد، با اشاره به سفر دولت به گیلان از حضور در نشست با دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و اتاق بازرگانی خبر داد.
وی در خصوص شرکتهای دانش بنیان استان گیلان گفت: تا به حال حدود ۳۶ شرکت دانش بنیان در استان گیلان به ثبت رسیده اند و این شرکتها فقط نیم درصد کل تسهیلاتی که صندوق نوآوری و شکوفایی در سال گذشته به آنها اختصاص داده را از آن خود کرده اند که این میزان بایستی حداقل به سه و سه دهم درصد برسد.
رئیس صندوق و نوآوری شکوفایی کشور ضمن برشمردن مزیت های کشور در حوزه هایی همچون موقعیت ژئوپلتیک و منابع زیرزمینی، منابع انسانی را به عنوان مهمترین رکن حرکت کشور به سوی رشد و توسعه اقتصادی خواند.
سلطانی با اشاره به به تعداد دانشجویان دانشگاه ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی، توجه به آموزش در دو بعد کمی و کیفی را مهم دانست.
وی ثروت آفرینی و توسعه اقتصاد را از مزیت های توجه به نیروی انسانی برشمرد و خاطر نشان کرد: دانشگاه ها باید به سمتی حرکت کنند که حداقل ۲۰درصد رساله ها و پایان نامه ها تبدیل به ثروت شود.
در ادامه میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان با اشاره به اسناد بالا دستی، سیاست های مقام معظم رهبری، سیاست های علمی و فناوری کشور و همچنین وزارت علوم یکی از وظایف دانشگاه ها و مراکز علمی را تبدیل علم به ثروت برشمرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان وجود بیش از ۱۴۰ هزار دانشجو در استان گیلان و تعداد زیاد مراکز تحقیقاتی را از عوامل تبدیل شدن استان به قطب علمی خواند.