آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۳۵۹۵

مواد غذایی در استان یزد برچسب‌گذاری می‌شوند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت کیفیت مواد غذایی گفت: مواد غذایی در استان یزد برچسب‌گذاری می‌شوند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، محمد مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد روز گذشته در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت با اشاره به اهمیت نظارت در بحث غذا و دارو گفت: با توجه به تعدد واحدهای تولید مواد غذایی در استان یزد ما بایستی با همکاری مردم و رسانه‌ها بر این بخش‌ها توجه کرده و نظارت خود را کامل کنیم.

 

وی افزود: ما در حال اجرای چندین طرح ملی و استانی در جهت ارائه غذای سالم و ایده آن هستیم که در قالب ان طرح‌های تولید مناسب انتخاب شده و بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی یزد از تولیدات آن مطلع خواهند شد.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: در قالب این طرح قرار است به مخاطبان از طریق رسانه اعلام شود که چه مراحل و چه نکات مهمی برای تولید یک محصول لبنی طی می‌شود، ضمن اینکه سه کمیسیونی که برای تولید یک ماده غذایی تشکیل می‌شود، معرفی خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در قالب طرحی دیگر نیز، مواد غذایی برچسب‌گذاری خواهد شد به نحوی که برای مردم با این برچسب‌ها، چراغ راهنما برای انتخاب آن‌ها خواهیم گذاشت و با برچسب‌های سبز و نارنجی و قرمز از کیفیت محصولات مواد غذایی آشنا خواهیم شد.

 

مصدق با بیان اینکه مردم باید برای تهیه مواد غذایی، امکان انتخاب داشته باشند، خاطر نشان کرد: همه تلاش ما این است که مردم ما بیشتر مراقب سلامت خود باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار