کد خبر:۴۰۴۲۱۷
وزیر بهداشت:

مشکلات خیرین سلامت پیگیری می‌شود

وزیربهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: خیرین سلامت برای فعالیت مشکلی ندارند و اگر مشکلی داشته باشند وزارت بهداشت مشکلات آنها را برطرف می‌کند.
مشکلات خیرین سلامت پیگیری می‌شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی درمورد لزوم حمایت بیشتر از خیرین سلامت و رفع مشکلات برای جلب مشارکت‌های مردمی در حوزه سلامت اظهار داشت: خیرین سلامت هر بروکراسی اداری دارند به ما مراجعه کنند تا مشکلات آنها برطرف شود.

 

وی در مورد ارائه لایحه حمایت از خیرین سلامت توسط دولت، افزود: حمایت از خیرین سلامت نیاز به لایحه ندارد و به اندازه کافی قانون در این زمینه وجود دارد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

 

وزیر بهداشت در مورد درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس برای ارائه لایحه حمایت از این قشر در دولت گفت: آوردن لایحه برای حمایت از خیرین حوزه سلامت شعار است و خیرین سلامت برای فعالیت و کارمشکلی ندارند.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه پرداخت مالیات وظیفه‌ای بر اساس قانون‌اساسی است، بیان کرد: خیرین برای فعالیت اگر با مشکلی مواجه بودند به ما مراجعه کنند و ما مشکل آنها را برطرف می‌کنیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار