آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۵۰۰
خضری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

استانی شدن انتخابات باعث فراموش شدن شهرهای محروم می‌شود

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر گفت: با استانی شدن انتخابات نمایندگان رسیدگی به حوزه‌های کوچک را فراموش می‌کنند و به دنبال حل و برطرف کردن مشکلات کلان شهر خواهند بود.

رسول خضری در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با طرح استانی شدن انتخابات با تأکید بر این مطلب که که طرح استانی شدن به منزله ورود افراد شاخص به مجلس طراحی شده است، گفت: به دلیل اینکه کشور ما احزاب فراگیر و قدرتمند در کشور نداریم لذا شهرهای کوچک کشور از ورود افراد شاخص به مجلس لطمه‌های بسیاری را ببینند و عدالت اجتماعی در این خصوص رعایت نمی‌شود.

 

وی در ادامه افزود: قبل از اینکه بخواهیم طرح استانی شدن انتخابات را در کشور اجرایی کنیم لازم است که قانون احزاب را نهادینه کنیم.

 

نماینده مردم سردشت در خانه ملت بیان کرد: برای اینکه نمایندگان و مسئولان با معایب و مضرات طرح استانی شدن انتخابات مجلس آشنا شوند بهتر است که بصورت پایلوت یک و یا دو شهر را انتخاب کنند و بصورت آزمایشی برگزار کنند.

 

این نماینده مجلس در ادامه به حسن طرح استانی شدن انتخابات اشاره و خاطر نشان کرد: تنها حسن این طرح این است که فقط افراد شاخص و نخبه بالا می‌آیند و تصمیمات از حوزه و شهرستان به استان و ملی در مجلس مطرح می‌شود.

 

خضری به دیگر عیوب طرح نیز اشاره کرد و اذعان داشت: با استانی شدن انتخابات نمایندگان رسیدگی به حوزه‌های کوچک را فراموش می‌کنند و به دنبال حل و برطرف کردن مشکلات کلان شهر خواهند بود.

 

وی به استان‌هایی که قومیت و گروههای مختلف در آن‌ها زندگی می‌کنند اشاره و تصریح کرد: طرح استانی شدن انتخابات باعث می‌شود تا انتخابات با حساسیت بیشتری برگزار شود و به دلیل اختلافات طایفه‌ای و مذهبی دو استان سیستان و بلوچستان و کردستان مستثنی شده‌اند اما باید در این طرح بازنگری شود.

 

نماینده مردم سردشت در ادامه به هزینه‌های انتخاباتی در طرح استانی شدن انتخابات اشاره کرد و افزود: با برگزاری انتخابات هزینه انتخاباتی بیشتر خواهد شد چرا که یک نماینده باید دو بار تبلیغات کند و زمانی با اجرای این طرح هزینه‌های انتخاباتی کاهش پیدا می‌کند که بحث احزاب بطور رسمی در کشور اجرایی شود.


وی گفت: با توجه به اینکه احزاب برنامه محور هستند لذا وقتی یک نامزدی در لیستی وارد مجلس می‌آید اما به برنامه آن لیست و حزب وفادار نباشد و به برنامه‌های خود عمل نکند مردم دیگر به آن حزب و جریان رأی نمی‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار