رسول خضری، عضو کمیسیون بهداشت و درمان در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص موافقت سازمان غذا و دارو با ورود 420 تن روغن پالم به کشور گفت: اولین فردی که با استفاده روغن پالم در مصارف غذایی مخالفت کرد و اعلام کردند از این پس استفاده از این روغن در فرآورده های لبنی ممنوع است، وزیر بهداشت و درمان بود.
وی در ادامه با تأکید بر این مطلب روغن پالم که از سال 82 به کشور وارد شد، بیان کرد: روغن پالم به دو دلیل به کشور وارد شد یکی این که قیمت ارزان این روغن بود و دیگری بحث مصارف صنعتی استفاده شود اما قیمت ارزان این روغن باعث شد تا سودجویان از این روغن در مصارف خوراکی مخصوصا در فرآورده های لبنی مورد استفاده کنند.
به گفته خضری استفاده روغن پالم در ماست، خامه، بستنی و دیگر مواد لبنی تا حدودی اجازه داده شده است اما معتقدم این مقدار نیز به ضرر سلامت مردم است و در کشورهای دنیا از این چنین روغنهایی در مصارف خوراکی به هیچ وجه استفاده میکنند.
نمانیده مردم پیرانشهر در ادامه گفت: سازمان غذا و دارو و وزیر بهداشت به درستی در این خصوص موضع گرفت و موضع آنها نیز درست علمی بود هرچند در این زمینه مورد عتاب و عناد اعضای کمیسیون آب و منابع کشاورزی مجلس قرار گرفتند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان گفت: من فکر نمی کنم که سازمان غذا دارو با چنین وارداتی موافقت کرده باشد و موردی که من می دانم این است که وزارت بهداشت و سازمان غذا دارو بسیار مصمم و پیگیر پایین آوردن مصرف روغن پالم هستند و سازمان غذا و دارم بسیار در این خصوص هزینه داده اند چراکه صنایع و جهاد کشاورزی در رابطه با عدم استفاده و ورود روغن پالم به کشور از این سازمان شکایت کرده اند.
خضری تصریح کرد: ارائه مجوز به وارد کردن روغن پالم به کشور با سیاستهای سازمان غذا و دارو مغایرت دراد و هنوز در این خصوص گزارشی به کمیسیون بهداشت ارائه نشده است تا کمیسیون بخواهد در این خصوص بررسی های لازم را انجام دهد.