فراکسیون «طب عمومی» تشکیل می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۸۸۸

فراکسیون «طب عمومی» تشکیل می‌شود

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از تشکیل فراکسیون «طب عمومی» در مجلس خبر داد.

رسول خضری نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در گفت‌وگو  با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، از تشکیل فراکسیون «طب عمومی» در مجلس خبر داد.

 

وی در رابطه با اهداف تشکیل این فراکسیون افزود: با توجه به این که 70 درصد مسئولیت حوزه سلامت بر دوش پزشکان عمومی قرار دارد؛ با تشکیل این فراکسیون می‌کوشیم پیگیر مطالبات به حق و افزایش سطح آموزشی پزشکان عمومی باشیم.

 

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه متذکر شد: با تشکیل فراکسیون مذکور به دنبال این هستیم تا میدان عمل پزشکان عمومی برای ارائه خدمات پزشکی را گسترش دهیم.

 

نماینده مردم پیرانشهر در پایان خاطرنشان کرد: بدون شک با تشکیل این فراکسیون می‌توان به سایر خدمات پزشکان عمومی از جمله پیراپزشکان هم توجه جدی داشت. 

 

رییس فراکسیون طب عمومی در خاتمه گفت: هفته گذشته اولین نشست فراکسیون تشکیل شد و اعضای هیئت رئیسه این فراکسیون انتخاب شدند.

 

وی ادامه داد: رسول خضری ربیس، رضایی نایب رییس، آریایی نژاد دبیر و ایرج عبدی به عنوان سخنگوی این فراکسیون  هستند.

 

لازم به ذکر است تعداد اعضای این فراکسیون کاملا بسته نشده و این فراکسیون باز است تا همه کسانی که دوست دارند با این فراکسیون همکاری داشته باشند بتوانند عضو فراکسیون شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار