به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، نقی پور عصر دیروز در همایش بهداشت و سلامت که در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی رشت برگزار شد، گفت: چندسالی است که از سوی وزارت بهداشت، هفته سلامت یکم تا هفتم اردیبهشت ماه جهت اجرای برنامه های مختلف در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به در اولویت قرار گرفتن بحث امنیت و بهداشت مواد غذایی از سوی وزارت بهداشت تصریح کرد: بحث ایمنی مواد غذایی همواره از دغدغه های روزمره مردم و مجموعه بهداشت و درمان بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به اکوسیستم شکننده استان گیلان، جلوگیری از انتقال آلودگی به زنجیره غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نقی پور با اشاره به تاکید استاندار گیلان جهت رفع مشکلات آلودگی استان گفت: با توجه به اینکه راه حل رفع آلودگی بسیار پیچیده و درازمدت است، طی تصمیماتی که در جلسات متعدد اتخاذ شد، در خصوص چگونگی دفع زباله های عفونی و غیرعفونی، جهت حفاظت از موادغذایی و آب آشامیدنی در آینده اقدامات خوبی صورت خواهد گرفت.
لازم به ذکراست، تقدیر از ۴۸ نفر از فعالین سلامت، برگزاری اجرای سرود مهدکودک، پخش کلیپ و اجرای موسیقی سنتی از دیگر برنامه های این همایش بود.