بررسی تخلف مدیران دستور بعدی اعضای کمیسیون اصل ۹۰
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۵۸۵۷
زارعی در واکنش به اجرای نامه کمیسیون اصل ۹۰ از سوی وزیر علوم:

بررسی تخلف مدیران دستور بعدی اعضای کمیسیون اصل ۹۰

کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اگر وزیر علوم از اجرای نامه کمیسیون اصل ۹۰ کوتاهی کرد قطعا اعضای کمیسیون بررسی مدیران وزارت علوم را در دستور کار خود قرار خواهد داد و بعد از بررسی پرونده را به قوه قضاییه ارجاع خواهند کرد.

علی اصغر زارعی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با بورسیه‌ها گفت: اعضای کمیسیون اصل ۹۰ بزرگ‌ترین اقدام را در زمینه شکایات بورسیه‌ها انجام داده است و امروز منتظر پاسخ وزیر علوم در زمینه نامه و اعلام نتیجه نهایی کمیسیون کمیسیون هستند.


وی در ادامه افزود: وزیر علوم اگر با نامه کمیسیون اصل ۹۰ مخالفتی دارد باید مخالفت خود را هرچه سرع‌تر اعلام کند.


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اگر وزیر علوم از اجرای نامه کمیسیون اصل ۹۰ کوتاهی کرد قطعا اعضای کمیسیون بررسی مدیران وزارت علوم را در دستور کار خود قرار خواهد داد و بعد از بررسی پرونده را به قوه قضاییه ارجاع خواهند کرد.


زارعی در خصوص نامه کمیسیون اصل ۹۰ به وزرات علوم اشاره کرد و افزود: آنچه که وزرات خانه علوم در زمینه بورسیه‌ها مدعی شده خلاف است بلکه در اختیارات مسئولان وقت بوده و غیر قانونی نبوده است اما معتقدیم مسأله بورسیه‌ها با ابهاماتی مواجه است.

پربازدیدترین آخرین اخبار