کد خبر:۴۰۴۱۵۲
پژوهشگر و نوآور برتر کشور در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بلاتکلیفی در وضعیت شغلی دانشجویان بورسیه‌ منجر به کاهش انگیزه در سایر دانشجویان می‌شود

پژوهشگر و نوآور برتر دانشگاه اصفهان برخورد با بورسیه‌های مربوط به دولت قبلی را چالش بر انگیز توصیف کرده و گفت: بلاتکلیفی در وضعیت شغلی دانشجویان بورسیه‌ای نخبه و پژوهشگر منجر به کاهش انگیزه علمی در بین بقیه دانشجویان دکتری کشور خواهد شود.

محمود عیوضلو، دانشجوی نمونه کشوری در سال ۸۹ و پژوهشگر و نوآور برتر دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، در رابطه با نامه اخیر دانشجویان بورسیه به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقا سطح آیین نامه‌های مربوط به دانشجویان و کاهش خطای آنها در مسیر پیشرفت کشور امری پسندیده می‌باشد و البته این موضوعی است که در دولت‌های پیشین نیز انجام می‌شده و آیین نامه‌ها سال به سال ارتقا و خطاهای آن کاهش پیدا می‌کرده است، ولی اصلاح آیین نامه برای پیشرفت و رفاه دانشجویان نباید باعث بلاتکیف شدن آنان شود.

 

وی در ادامه افزود: مسئولین نباید به قصد مبارزه با تخلفات پرونده برخی دانشجویان بورسیه‌ای، دچار تخلفات اداری و یا آزردگی جمعی از بورسیه شدگان شوند. یک جوان پرتلاش این کشور با تحمل بسیاری از سختی‌ها، مشقت‌ها، دوری‌ها و مشکلات عدیده دیگر و با تلاشی مضاعف، شبانه روزی و با هزار آرزو و با برنامه ریزی بر اساس قوانین موجود جامعه به موفقیت‌هایی دست پیدا می‌کند و از مسئولین علمی کشور انتظار دارد با یک نگاه علمی و ارج نهادن به مقام علمی پژوهشگران و تشویق جوانان دیگر به این سو و با لحاظ انصاف و عدالت در رابطه با آینده وی و بر اساس رسالت قانونی تصمیم بگیرند.

 

پژوهشگر و نوآور برتر دانشگاه اصفهان برخورد با بورسیه‌های مربوط به دولت قبلی را چالش بر انگیز توصیف کرده و افزود: بلاتکلیفی در وضعیت شغلی دانشجویان بورسیه‌ای نخبه و پژوهشگر منجر به کاهش انگیزه علمی در بین بقیه دانشجویان دکتری کشور خواهد شود. وقتی یک دانشجوی نخبه و پژوهشگر کشور وضعیت شغلی سال بالایی‌های خود را پر از چالش و تلاش‌های علمی آنان را عقیم ببیند، انگیزه او برای تلاشی مظاعف در آینده علمی کشور کمرنگ تر خواهد شد.

 

عیوضلو با اشاره به اینکه بلاتکلیفی وضعیت پرونده‌های دانشجویان بورسیه‌ای باعث سردرگمی در بین بسیاری از دانشجویان دکتری و پژوهشگران کشور خواهد شد، اظهار داشت: یکی از تبعات این سردردگمی این خواهد بود که در ذهن یک دانشجوی دکتری که در دولت فعلی بورس، پیمانی یا قراردادی به عنوان هیات علمی در یک دانشگاهی پذیرش بگیرد، سوال مطرح خواهد شد که آیا در زمان دولت آینده وضعیت اشتغال وی پابرجا خواهد بود؟!! این بدعت و نگاه غیر علمی چندان برای آینده یک دانشجوی دکتری کشور امیدوارکننده نخواهد بود.

 

وی با اشاره به چنین شرایطی، دستیابی به آرامش در فضای علمی کشور و ارج نهادن به تلاش‌های علمی پژوهشگران یک مطالبه عمومی برای کلیه دانشجویان تلقی کرده و تاکید کرد: نحوه عملکرد و برخورد قوه مقننه و قوه مجریه با قضیه بلاتکلیفی و سردرگمی دانشجویان بورسیه، مبنای تصور بقیه دانشجویان دکتری، پژوهشگران و نخبگان کشور از آینده علمی خود خواهد بود و امیدوارم مسئولین با آینده نگری در رابطه با این موضوع تصمیم بگیرند و با دست توانای خود مسیر پیشرفت و ترقی را برای جوانان این مرز و بوم هموار نمایند و چنان قوانینی اتخاذ نمایند که با تغییر افراد و سلایق، آینده جوانان دچار خدشه نشود. چرا که پایبندی و تعهد به نگاه علمی در دانشگاه‌ها و مسیر توسعه علمی کشور می‌تواند آرامش واقعی را در بین دانشجویان رقم بزند و مسیر پیشرفت را برای آینده پژوهشگران و نخبگان کشور بدون چالش ترسیم نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
دانشجو
Japan
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۵
جانا سخن از دل ما می گویی
روستازاده ای هستم که با رزومه ای عالی، بعد از مدتها تلاش بورسیه شده بودم و پدرو مادرمو خوشحال کرده بودم، ولی زهرمارم کردن.
نا امید کردن یک جوان با شعار امید خنده دار هست.
3
0
ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۲
متاسفانه اصحاب فتنه صحن دانشگاه رو جولانگاه سیاسی کاری خود قرار دادند تا از این نمد کلاهی برای خود ببافند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار