شکایت مجلس از وزارت علوم پیرامون بورسیه‌ها در حال پیگیری است/ اگر باز هم تضییع حقی صورت بگیرد ماده 236 قانون اساسی اعمال می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۲۹۹
قاسم جعفری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

شکایت مجلس از وزارت علوم پیرامون بورسیه‌ها در حال پیگیری است/ اگر باز هم تضییع حقی صورت بگیرد ماده 236 قانون اساسی اعمال می‌شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: شکایت مجلس از وزارت علوم در خصوص بورسیه‌های قانونی در حال پیگیری است و اگر باز هم تضییع حقی صورت بگیرد ماده 236 قانون اساسی اعمال می‌شود.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص شکایت نمایندگان مجلس از وزارت علوم پیرامون بورسیه‌ها گفت: در طی هفته‌های اخیر با توجه به تعطیلات ماه صفر و تعطیلات مجلس و اینکه مجلس درگیر بررسی احکام بودجه سال ۹۴ طی دوشیفت درگیر بود کمیسیون نتوانست تشکیل جلسه بدهد ولی قبل از آن یکی از مسائل جدی و مهم این قضیه بود.

 

وی افزود: طبق صحبت‌های کمیسیون با وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری از ایشان خواسته شد ترتیبی اتخاذ کنند که حقوق افرادی که با روند جاری و موجود زمان به دانشگاه وارد شدند ضایع نشود.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تشکیل کمیته توسط این کمیسیون اشاره کرد و گفت: در این بحث هم نگاه سیاسی وجود دارد اما کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمیته‌ای را به همین دلیل تشکیل داد که ماهم با همه دغدغه‌ها حتما سعی می‌کنیم در حد توان این مشکل را مرتفع کنیم.

 

وی در ادامه گفت: ما به تمامی افرادی که در این شکایت ذینفع هستند گفته‌ایم که کمیسیون وظیفه نظارتی خود را انجام می‌دهد اما آن‌ها هم می‌توانند از طریق مراجع قضایی دیگر به شکایت خود رسیدگی کنند.

 

جعفری در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص بورسیه‌ها با بررسی شکایت و پیگیری از طریق مراجع قضایی اگر باز هم تضییع حقی صورت بگیرد باید ماده ۲۳۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اعمال شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار