کد خبر:۳۶۹۹۶۱
قاسم جعفری در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

فرهادی فردا به کمیسیون آموزش می‌آید/ بررسی پیشینه وزیر پیشنهادی به معنای تجسس نیست

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: جلسه کمیسیون آموزش مجلس با وزیر پیشنهادی فردا برگزار می‌شود.

قاسم جعفری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص برنامه‌های جلسه کمیسیون آموزش با فرهادی گفت: این جلسه فردا برگزار می‌شود و در این جلسه قرار است فرهادی برنامه‌های خود را ارائه دهد و توضیح دهد که دنبال چه اهدافی در وزارت علوم تحقیقات و فناوری می‌باشد.

 

وی افزود: فرهادی در جلسه فردا باید در مجموع برنامه های خود و سوابق کاری و همکاران پیشنهادی خود را به کمیسیون آموزش معرفی کند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در ادامه به احراز صلاحیت وزیر پیشنهادی توسط کمیسیون اشاره کرد و گفت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس باید از احراز سلامت و صلاحیت اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و تدین وزیر پیشنهادی مطمئن گردد و وزیر پیشنهادی نیز باید راجع به دغدغه های خود در حوزه کاری اش و رسالت های حوزه دانشگاه توضیح بدهد.

 

وی افزود: کسی که قرار است مسئولیتی را بپذیرد باید با روش های علمی و اخلاقی ابعاد شخصیتی اش را مورد بررسی قرار دهیم.

 

جعفری در پایان به گفته روحانی مبنی بر اینکه تجسس در زندگی وزیر پیشنهادی کار درستی نیست اشاره کرد و گفت: این سخن که از قول رئیس جمهور و نزدیکان ایشان نقل شده حرف درستی نیست چرا که تجسس یعنی دنبال زندگی شخصی فردی باشیم اما ما می خواهیم مسئولیت بزرگی از مملکت را به دست کسی بسپاریم که باید برای ما توانمندی و امانت داری وی احراز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار