کد خبر:۴۰۶۲۹۶
رشید در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

طوفان در صنعا باعث زلزله سیاسی در ریاض شده است

قائم مقام روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تاکید کرد: رای همه مشخص و مبرهن است که عربستان در یمن در باتلاقی فرو رفته که به این راحتی‌ها از آن بیرون نخواهد آمد و مشاهده می‌کنید که طوفان قاطع در صنعا باعث زلزله سیاسی در ریاض شده است.

مسعود رشید در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با حملات وحشیانه رژیم آل سعود به مردم بی دفاع یمن تصریح کرد: همان طور که انتظار می‌رفت، پیش بینی مقام معظم رهبری  محقق شد و بینی عربستان در یمن به خاک مالیده شد و آل سعود پس از این شکست دچار مشکلات داخلی شده است.

 

وی ادامه داد: برای همه مشخص و مبرهن است که عربستان در یمن در باتلاقی فرو رفته که به این راحتی‌ها از آن بیرون نخواهد آمد و مشاهده می‌کنید که طوفان قاطع در صنعا باعث زلزله سیاسی در ریاض شده است.

 

این فعال دانشجویی یادآور شد: این‌که امروز پادشاه عربستان به دلیل جنگ در یمن حاضر می‌شود تمامی مخالفین خود را حتی در پست‌های مدیریتی پایین، تغییر دهد، باعث ایجاد شکاف در بین شاهزادگان می‌شود و این امر نشان از یک پوسیدگی سیاسی در عربستان دارد.

 

رشید با طرح این پرسش که چرا پادشاه عربستان حاضر به برکناری وزیر خارجه‌ای که  ۴۰ سال است بر این مستند تکیه زده است می‌شود؟، خاطرنشان کرد: این امر تنها به دلیل مخالفت این فرد با حمله به یمن بوده است که خواهید دید که این مسئله تبعات سنگینی برای عربستان خواهد داشت.

 

مسئول تشکیلات جامعه اسلامی شهید منتظری مشهد با بیان این موضع که تغییر ولیعهد کار کوچکی نیست و از آن بوی جنگ سیاسی- داخلی بر سر قدرت استشمام می‌شود بیان داشت: این‌که جانشینی برای ولیعهد انتخاب می‌شود نیز خود می‌تواند بر طبل اختلاف و جنگ داخلی بکوبد چرا که با توجه به میزان توحش بالا در بین سیاستمداران عربستانی و جنگ قدرت، تصور این‌که امروز برای پادشاهی آینده میان جانشین ولیعهد و خود ولیعهد نیز اختلافات بالا بگیرد نیز وجود دارد.

 

وی در پایان، شاخه شاخه  شدن قدرت در عربستان را در نابودی پادشاهی این کشور بسیار موثر دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار