کد خبر:۴۰۶۵۸۰
برگزاری کارگاه پژوهشی «استفاده از سیستمهای پیشرفته آنالیزی در صنعت غذا» در دانشگاه ارومیه
کارگاه پژوهشی «استفاده از سیستمهای پیشرفته آنالیزی در صنعت غذا» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه ارومیه برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، کارگاه پژوهشی «استفاده از سیستم های پیشرفته آنالیزی در صنعت غذا» از 27 تا 29 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.
معرفی سیستم های بویایی و چشایی الکترونیک و کاربرد آن در صنعت غذا، کروماتوگرافی با تکیه بر کروماتوگرافی گازی و کاربرد آن درر صنعت غذا و اسپکتروسکوپی مولکولی و اتمی و کاربرد آن در صنعت غذا از مباحث مورد طرح در این کارگاه آموزشی سه روزه است.
دانشجویان علاقمند می توانند تا 25 اردیبهشت ماه برای حضور در این کارگاه پژوهشی ثبت نام کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.