3 هزار دستگاه اتوبوس براي انتقال مسافران در روز عيد فطر اختصاص يافت
مهندس پيمان سنندجي در گفتوگو با خبرنگار شهري «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: با توجه به حضور گسترده شهروندان در روز قدس و عيد فطر، شركت واحد اتوبوسراني تمهيدات ويژه اي براي تامين رفاه و ارائه خدمت به شهروندان در نظر گرفته است.
وي افزود: براي خدمت رساني روز قدس 1000 دستگاه خودروي ون در نظر گرفته شده تا مسافران را از محله هاي پرتراكم و مبادي راهپيمايي منتقل كنند.
قائم مقام سازمان اتوبوسراني تهران و حومه اظهار داشت: همچنين براي برگزاري هر چه باشكوهتر نماز عيد فطر 2000 دستگاه اتوبوس در نظر گرفته ايم تا نمازگزاران را به دانشگاه تهران منتقل كنند.
سنندجي يادآور شد: برخي از اين اتوبوس ها نيز در حد فاصل ايستگاه هاي مترو تا محل برگزاري نماز براي جا به جايي مردم مستقر شده اند.
به گفته وي همچنين 500 دستگاه ون مردم را در محدوده هايي كه ورود خودروهاي شخصي ممنوع است جابه جا مي كنند./انتهاي پيام/