کد خبر:۴۰۸۹۳۸
مبارز قربانلي رئیس کمیته امور دینی جمهوري آذربایجان:

از جايگاه آذربايجان در ديدگاه رهبر انقلاب اسلامي مطلع هستيم/ ترکمان: آمادگي ایران براي اعزام اساتيد و اقلام فرهنگي به آذربايجان

مشاور رئيس جمهور و رئيس كميته دولتي امور ديني آذربايجان در ديدار با ابوذر ابراهيمي‌تركمان رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: از جايگاه آذربايجان در ديدگاه رهبر انقلاب اسلامي مطلع هستيم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» مبارز قربانلي، مشاور رئيس جمهور و رئيس كميته دولتي امور ديني آذربايجان صبح دیروز ، یکشنبه، 13 ارديبهشت‌ماه با حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، با دكتر ابوذر ابراهيمي‌تركمان، رئيس اين سازمان پيرامون بسط و توسعه روابط فرهنگي و ديني في مابين دو كشور ديدار و گفت‌وگو كرد.

 

در ابتداي اين ديدار، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با اشاره به اشتراكات فرهنگي ميان ايران و آذربايجان، گفت: جمهوري آذربايجان يكي از مهم‌ترين كشورها براي ايران است كه انعقاد تفاهم‌نامه‌هاي فرهنگي ميان دو كشور و گسترش اين روابط نشان از اين اهميت دارد.

 

ابراهيمي‌تركمان با اشاره به جريانات و حوادث منطقه و حضور داعش به عنوان يك عامل افراطي در سطح دنیا تأكيد كرد: داعش گروهي افراطي است كه افكار مسموم را براي جذب جوانان و تخريب افكار آنان، اشاعه مي‌دهد؛ از اين‌رو بايد افكار جوانان را به گونه‌اي هدايت كنيم كه داعش زمينه اي براي فعاليت و عضوگيري از جوانان نداشته باشد.

 

وي با اذعان اينكه مهم‌ترين شيوه داعش، تخريب دين اسلام در اذهان جوانان است، عنوان كرد: آموزش به جوانان بايد براساس اعتقادات، آداب و رسوم و فرهنگ ديني صورت گيرد تا بتوانيم نتيجه مطلوبي در اين عرصه داشته باشيم، زيرا گروه‌هاي افراطي از هر حربه‌اي براي جذب جوانان استفاده مي‌كنند.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: جمهوري اسلامي ايران با بهره‌گيري از عنصر عقلانيت و نگاه اعتدال‌گرايي، توانسته است اسلام حقيقي و معتدل را در سطح جهان معرفي كند.

 

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، طلبه هاي خارجي از مليت‌هاي مختلف با بهره‌گيري از توانمندی‌های نظام آموزشي حوزه‌ای به فراگيري علوم ديني مي‌پردازد.

 

ابراهيمي‌تركمان تأكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران با برخورداري از ميراث علمي و معرفتي در حوزه‌هاي گوناگون علوم اسلامي و انساني به آموزش معارف ديني مي پردازد چرا كه امروز بيش از هر زمان ديگري نيازمند آگاهي بخشي به جامعه اسلامي هستيم تا با انديشه هاي افراطي مبارزه كنيم.

 

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: شما در اين سفر و در بازديد از جامعه المصطفي العالميه(ص) در قم مي‌توانيد از روند تحصيل طلبه هاي آذري در ايران از نزديك آشنا شويد.

 

وي در سخنان پاياني خود، از اعلام آمادگي كشورمان براي اعزام اساتيد و اقلام فرهنگي به آذربايجان خبر داد.

 

ضرورت حفظ ارزش‌هاي ديني در اقصي نقاط جهان

 

مبارز قربانلي، «مشاور رئيس جمهوري و رئيس كميته امور ديني آذربايجان» نيز در اين ديدار با اشاره به سابقه فرهنگي مشترك ميان دو كشور، گفت: بايد برای تقویت اين اشتراکات و نقاط مثبت آن تلاش كنيم.

 

وي گفت: با بيانات شما در زمينه مسائل ديني و فرهنگي دو كشور، هم‌عقيده هستم و نسبت به گسترش روابط نزديك آذربايجان با ايران تمايل دارم.

 

قربانلي افزود: روابط ميان رؤساي جمهوري ايران و آذربايجان گرم و صميمانه است و همچنين، با ديدگاه رهبر انقلاب اسلامي ايران در حوزه‌هاي گوناگون مطلع هستيم.

 

وي در رابطه با گروه‌هاي افراطي، اظهار كرد: حوادث پيچيده‌اي در اطراف ما رُخ مي‌دهد كه خطرناك‌ترين آنان، گروه تكفيري داعش است؛ اين گروه به نام اسلام و براي بدنام كردن اسلام فعاليت مي‌كند تا علاوه بر تخريب اذهان جوانان، به اسلام حقيقي آسيب برسانند.

 

قربانلي به ضرورت حفظ ارزش‌هاي ديني اشاره و تصريح كرد: جمهوري آذربايجان به عنوان يك كشور مسلمان براي حفظ ارزش‌هاي ديني مي‌كوشد و به اشاعه اين فرهنگ در اقصي نقاط جهان مي‌پردازد.

 

وي ادامه داد: ما با تحصيل طلبه‌هاي آذربايجاني در ايران مخالف نيستيم، بلكه درصدد آن هستيم تا زمينه فعاليت و اشتغال به كار آنان مهياء شود و بايد به صورت تخصصي اين مسئله را ساماندهي كنيم.

 

مبارز قربانلي از كشور آذربايجان شب گذشته در پاسخ به ديدار اخير دكتر ابراهيمي تركمان و به دعوت رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در راس هياتي وارد كشورمان شد و طي اقامتي چهار روزه در ايران از كتابخانه ملي، جامعة المصطفي العالميه، حوزه علميه قم، كتابخانه آيت الله مرعشي، بازديد و با مسئولين فرهنگي و شخصيت هاي ديني ديدار و با مراكز علمي و ديني آشنا خواهد شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار