کد خبر:۴۰۹۶۶۵

رویترز: شیوع آنفلوآنزای پرندگان در ۱۴ ایالت آمریکا/ ۲۱ میلیون قطعه مرغ و بوقلمون در این کشور معدوم شدند

در پی شیوع بیماری آنفلوآنزای پرندگان، ۱۴ ایالت آمریکا با این بیماری دست بهخ گریبان هستند و میلیون ها پرنده در آمریکا در معرض نابودی قرار گرفته‌اند و نگرانی‌ها، به تأثیر این شیوع بر تأمین گوشت بوقلمون جشن شکرگزاری افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از رویترز  شیوع آنفلوآنزای پرندگان  در حال حاضر 14 ایالت آمریکا را دربر گرفته است  و بر اساس گزارشات موجود تاکنون 21 میلیون قطعه مرغ و بوقلمون در این کشور کشته و یا در حال معدوم شدن هستند.

 

 

تنها در ایالت مینه‌سوتا، 3.3 میلیون قطعه بوقلمون نابود شده است. این ایالت بزرگ ترین تولید کننده گوشت بوقلمون در سطح آمریکا محسوب می شود.

 

طی هفته های گذشته تعداد زیادی از مزارع پرورش طیور در ایالت های مختلف این کشور مورد بازرسی قرار گرفته و تعداد قابل توجهی از آنها آلوده به ویروس H5N2  تشخیص داده شده اند.

 

 

از سوی دیگر با توجه به زمان مورد نیاز برای پاکسازی مزارع از ویروس و با در نظر گرفتن زمان برگزاری جشن شکرگزاری طی هفت ماه آینده در این کشور، کشاورزان اعلام کرده اند که زمان کافی برای پرورش بوقلمون مورد نیاز برای برگزاری این جشن را نخواهند داشت.

 

بر اساس اعلام دبیر انجمن پرورش دهندگان مینه‌سوتا، در صورت تشخیص آلوده بودن یک مزرعه، زمان کامل برای پاکسازی آن و جوجه ریزی مجدد حدود 3 ماه به طول خواهد انجامید.

 

بر همین اساس و پس از آغاز جوجه ریزی حدود 4 ماه زمان نیاز خواهد بود تا بوقلمون به اندازه مطلوب خانوارهای آمریکایی برای خرید در جشن شکرگزاری برسد.

 

این مدت با در نظر گرفتن این اصل است که مراکز تولید جوجه آلوده نشده باشند و این در حالی است که آلوده بودن تعدادی از مراکز تولید جوجه در مینه‌سوتا نیز تأیید شده است.

 

از سوی دیگر علی رغم اقدامات صورت گرفته و قرنطینه های شکل گرفته شیوع ویروس همچنان در سطح آمریکا رو به گسترش است و در ایالت های این کشور هیچ نشانه ای از کاهش و یا توقف این بیماری مشاهده نمی شود.

 

طی سال گذشته 235 میلیون قطعه بوقلمون در آمریکا پرورش یافته که مینه‌سوتا حدود یک پنجم بوقلمون مورد نیاز این کشور را به صورت سالانه تأمین می کند.

 

از سوی دیگر تعداد زیادی از مرغ های این کشور از جمله 10 درصد از مرغ های تخمگذار در آمریکا نیز در معرض این ویروس قرار گرفته و در حال نابودی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار