کد خبر:۴۱۰۴۲۲
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

سال ۹۲، ۲۰ میلیون دلار واردات محصول تغذیه‌ای برای کاهش شدید پروتئین داشتیم

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه محصولات تغذیه‌ای خارجی پوشش بیمه‌ای ندارند و قیمت بالایی دارند، گفت: ما در سال ۹۲، ۲۰ میلیون دلار واردات آلبامو(محصول تغذیه‌ای برای کاهش شدید پروتئین) داشتیم.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عبدالرضا نوروزی امروز در دومین سمینار «حمایت های تغذیه ای بخش مراقبت های ویژه» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به سیاست‌های کلی کشور مبنی بر افزایش جمعیت، وزارت بهداشت در برنامه‌ای تعداد تخت‌های مراقبت ویژه نوزادان را افزایش داد تا زمانی که موالید زیاد می‌شود نوزادانی که زودتر به دنیا می‌آیند و نوزادانی که احتیاج به حمایت تغذیه داشته باشند افزایش می‌یابد.

 

وی افزود: در شهر مشهد تا یکسال آینده 70 تخت در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان راه‌اندازی می‌شود.

 

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر تغذیه نوزادان به ویژه نوزادانی که زودتر از موعد متولد می‌شوند، گفت: این دوره آموزشی به مدت شش روز از امروز با شرکت نمایندگان 29 دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود تا بتوانیم آخرین دستاوردهای این عرصه را به کارشناسان آموزش دهیم.

 

نوروزی با اشاره به کمبود نیروی انسانی در زمینه تغذیه نوزادان گفت: با افزایش تعداد تخت‌های مراقبت ویژه نوزادان کارشناس تغذیه نداریم و این در حالی است که به ازای هر 10 تخت باید یک کارشناس تغذیه نوزاد در PICU و NICU داشته باشیم.

 

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه محصولات تغذیه‌ای مناسب در کشور ما جایی ندارد، گفت: برنامه‌های محصولات تغذیه‌ای در کشور وجود ندارد و برای نوزادانی که سه هفته زودتر به دنیا می‌آیند و توانایی خوردن شیر مادر را ندارند ما نیازمند انواع برنامه تغذیه‌ای خاص برای نوزاد هستیم که هنوز متاسفانه تکنولوژی آن در کشور نیامده است و ما امیدواریم که بتوانیم شرکت‌های داروسازی داخلی را به تولید این محصولات ترغیب کنیم.

 

وی با بیان اینکه محصولات تغذیه‌ای خارجی پوشش بیمه‌ای ندارند و قیمت بالایی دارند، گفت: ما در سال 92، 20 میلیون دلار واردات آلبامو(محصول تغذیه‌ای برای کاهش شدید پروتئین) داشتیم.

 

نوروزی بیان داشت: وقتی نوزاد تغذیه نامناسب داشته باشد بچه‌های ما در بخش مراقبت‌های ویژه دریافت کمتری دارند و باعث می‌شود این نوزادان ضریب هوشی کمتری داشته باشند و در آینده با بیماری‌هایی مانند دیابت مواجه می‌شوند.

 

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهترین غذا برای نوزادی که بصورت طبیعی به دنیا آمده شیر مادر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار