کد خبر:۴۱۱۴۱۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبر داد:

تلاش برای بهره‌برداری از بیمارستان حشمتیه سبزوار در هفته دولت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بیمارستان حشمتیه یکی از بزرگترین برنامه‌های در راستای طرح سلامت در استان خراسان رضوی است که تلاش می کنیم این بیمارستان در هفته دولت سال ۹۴ به بهره برداری برسد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علیرضا مسلم دیروز در مراسم تقدیر از استادان نمونه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در این دانشگاه با تاکید بر اینکه دانشکده‌ها باید برنامه محور باشند، گفت: باید هر دانشکده ای با توجه به توانایی‌ها و پتانسیل‌های خود برنامه ای داشته باشد تا در انتهای سال ۹۴بتوانیم به نکات مثبت و ارزشمندی برسیم.


وی با بیان اینکه نگاه وزارت بهداشت توسعه در حوزه آموزش و پرورش و افزایش کیفیت رشته‌های تحصیلی است، افزود: راهبرد دانشگاه در سال جدید نیز مطابق نگاه وزارت است و در یک سال و نیم گذشته دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اضافه کردن سه رشته فیزیولوژی، سالمندی و بهداشت محیط رشد صددر صدی را در این زمینه داشته است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به اینکه هم دانشجو و هم هیات علمی رشد داشته ‌اند که این رشد با توجه به پتانسیل‌ها بوده است، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی سال جاری بر دو بحث آموزش تخصصی دستیار اطفال با توجه به پتانسیل فوق تخصص اطفال و بهداشت محیط زیست می‌باشد.


مسلم در این مراسم همچنین با اشاره به طرح تحول نظام سلامت، تصریح کرد: این طرح مهمترین طرح دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت، در یک سال گذشته بوده است.


وی با بیان اینکه این طرح در سبزوار در هفت محور اجرایی است، گفت: از این تعداد شهرستان سبزوار در دو محور رتبه نخست تا سوم کشوری را داراست که سعی می‌کنیم در طول سال جاری نیز در رشته‌هایی که دانشگاه‌ها موظف به اجرای آن هستند، موفق باشیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: بیمارستان حشمتیه یکی از بزرگترین برنامه‌های در راستای طرح سلامت در استان خراسان رضوی است که تلاش می کنیم این بیمارستان در هفته دولت سال ۹۴ به بهره برداری برسد.


علیرضا مسلم با بیان اینکه مهمترین مشکل بیمارستان حشمتیه در زمینه جذب نیرو است، بیان داشت: با کمک های وزارت این بیمارستان در لیست قرار گرفت و ۳۶۰ مجوز اخذ شد که این تعداد نفرات از بسیاری از مراکز استان بیشتر می باشد.


وی در خصوص تجهیزات این بیمارستان تصریح کرد: تقریبا ۴۵درصد تجهیزات از وزارت تامین می شود و مابقی آن توسط دانشگاه و بخش خصوصی تامین می‌شود تا این طرح در موعد مقرر به بهره برداری برسد.



اکبر پژمان،‌ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز در این مراسم با بیان اینکه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سال جاری در راستای اجرای برنامه تحول نظام سلامت مبنا را بر توسعه آموزش نهاده است، گفت: یکی از مسائل مطرح پذیرش دانشجویان بومی است که در جلسات متعددی که برگزار شد برای افزایش بحث پذیرش دانشجویان بومی در رشته های کنکور سهمیه ویژه ای در نظر گرفته شده است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه های دانشگاه طرح پزشک خانواده و تربیت افراد در حوزه پزشک خانواده است، خاطرنشان کرد: افراد باید در دوره های دستیاری پزشک خانواده  آموزش‌های خاصی ببینند تا بتوانند به افراد نیازمند ارائه خدمات کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار