کد خبر:۴۴۱۶۸۵
رئیس دانشگاه علوم پزشكی مازندران:

ارتباط مداوم پزشک و بیمار در طرح پزشک خانواده، عامل مهمی در پیشگیری از بیماری‌هاست

رئیس دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: در طرح پزشک خانواده به جهت ارتباط مداوم پزشک و خانواده‌ها، امکان تشخیص بیماری‌ها در مراحل اولیه بسیار بیشتر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، قاسم جان بابایی شب گذشته در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از رضایت مردم از اجرای طرح پزشك خانواده با انجام اجرای بسته های بهداشت ۱۴ گانه بیان داشت: با توانمندسازی بیشتر تیم پزشك خانواده و همراهی معاونت های مختلف تعریف شده می‌توان امیدوار بود كه برنامه پزشك خانواده بهترین تاثیر را در تامین و ارتقای سلامت مردم بگذارد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشكی مازندران از جمله مزایای این طرح جلوگیری از مراجعات بی مورد و بسیار زیادی است که به پزشکان متخصص و فوق تخصص انجام می‌گیرد و ۷۰ درصد این مراجعات غیرضروری است.

 

وی افزود: این کار هم باعث تحمیل هزینه‌های اضافی بر مردم و بیمه‌ها و همچنین شلوغ شدن مطب پزشکان متخصص و پایین آمدن کیفیت خدمات رسانی آنان به بیماران نیازمند واقعی می‌شود.

 

جان بابایی ادامه داد: بسیاری از بیماری‌ها نیازمند تشخیص به موقع هستند و در طرح پزشک خانواده به جهت ارتباط مداوم پزشک و خانواده‌ها، امکان تشخیص این بیماری‌ها در مراحل اولیه بسیار بیشتر می‌شود. بیماری‌هایی مثل دیابت، چربی خون و انواع سرطان‌ها از جمله بیماری‌های فراگیری هستند که در این طرح تا حدود زیادی پیشگیری می‌شوند.

 

وی با اشاره ضرورت توانمندسازی پزشكان خانواده افزود: معاونت آموزشی باید با تدوین محتوی آموزشی و راهنماهای لازم جهت ارائه بهتر روند تشخیص و درمان بیماریها، بازآموزی پزشكان خانواده و دستیاران آنان (كارشناسان مراقبت سلامت) را در راستای اجرای بسته های بهداشتی برگزار کند.

 

جان بابایی ایجاد سیستم ارجاع در سطح دو و سه را از وظایف معاونت درمان عنوان كرد و افزود: این موضوع موجب ارائه صحیح خدمات درمانی به بیماران و كاهش زمان و هزینه‌های درمان آنها خواهد شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشكی مازندران گفت: معاونت تحقیقات و فن آوری به همراه سازمان های بیمه گر نیز باید گزارش نهایی پژوهش های انجام شده در راستای شناسایی سطح آگاهی مردم از فواید اجرای بسته های بهداشتی ارائه شده در طرح پزشك خانواده، میزان رضایت مندی جامعه ازنحوه اجرای طرح پزشك خانواده و همچنین شناسایی چالش های اجرایی این طرح ارائه کند.

 

جان بابایی از معاونت بهداشتی به عنوان متولی اجرای طرح پزشك خانواده یاد كرد و بیان داشت: این معاونت باید ارتباطات لازم بین بخشی را میان معاونت های پژوهشی، آموزشی و درمان جهت بهره مندی از خدمات و اقداماتی كه این معاونت های در دستور كار خود دارند، انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار