دشمنان در پي لكه دار كردن روز جهاني قدس هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۹۷
بيانيه جمعيت رهپويان به مناسبت روز قدس:

دشمنان در پي لكه دار كردن روز جهاني قدس هستند

جمعيت رهپويان با صدور بيانيه‌اي ضمن دعوت از مردم براي حضور در راهپيمايي روز قدس تاكيد كرد: دشمنان در پي لكه دار كردن روز جهاني قدس هستند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بيانيه آمده است: در حالي به استقبال برپايي مراسم ويژه روز قدس، اين يادگار ارزشمند و گرانسنگ امام خميني (ره)، اسوه مسلمانان جهان در عصر حاضر مي‌رويم كه شرايط حساس جهاني، منطقه‌اي و داخلي نگاه‌ها را بيش از پيش به چگونگي برگزاري آن در ايران اسلامي و به تبع آن ساير ملل مسلمان دنيا متوجه ساخته است.

جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي در اين بيانيه خاطرنشان كرده است: نظام سلطه به سردمداري آمريكاي جنايتكار و همكاري ديگر كشورهاي غربي، خصوصا انگليس خبيث، اين بار در دوره جديد و با شعار به اصطلاح تغيير خود، در تلاش براي رقم زدن طرح صلحي جديد در خاورميانه براي لگد مال كردن حقوق مسلم مردم مظلوم و آواره فلسطين و تقويت روزافزون رژيم منحوس صهيونيستي است.

در اين بيانيه اضافه شده است: همراهي ذلت بار برخي دول خائن عربي در منطقه برخلاف خواست اكثريت ملت‌هاي مسلمان و آزاده اين كشورها، تا حدود زيادي عرصه را بر مردم مظلوم فلسطين، خصوصا دولت قانوني حماس در غزه تنگ كرده و قدس شريف را كه اين روزها مجروح عمليات تخريبي صهيونيست‌هاست بيش از گذشته در معرض تهديد قرار داده است.

اين بيانيه تاكيد كرده است: در اين شرايط كه چشم جهانيان براي ثبت رويدادي بزرگ در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان لحظه شماري مي‌كند، نقش ملت ايران را به عنوان پرچمدار مبارزه با سياست‌هاي خصمانه عليه فلسطين، بيش از گذشته پر رنگ كرده است، بنابراين برپايي باشكوه روز قدس در نظر اقشار مختلف مردم ايران با هر نظر و سليقه سياسي، همواره مسئله‌اي انساني، ديني و ملي و با تاثيرگذاري عميق جهاني بوده است.

در اين بيانيه با تاكيد بر اينكه مراسم امسال روز قدس در ايران اسلامي شرايط ويژه‌اي دارد، آمده است: امسال برگزاري اين مراسم هوشياري بيشتري مي‌طلبد؛ زيرا دشمنان قسم خورده اسلام كه از صفوف يكپارچه و متحد مسلمانان در سراسر جهان ضربات مهلكي خورده‌اند سال‌هاست كه در تلاشند تا در ميان ملت‌هاي مسلمان دنيا در كشورهاي اسلامي بذر تفرقه بكارند و محصول دلخواه خويش را برداشت كنند؛ اين در حالي است كه وقايع پس از انتخابات غرورآفرين 22 خرداد، دندان طمع آنها را براي دريدن صفوف يكپارچه ملت مسلمان ايران تيز كرده است تا با طرح مسائل انحرافي، برپايي مراسم روز قدس را لكه دار كنند.

جمعيت رهپويان در پايان اين بيانيه با تاكيد بر شركت گسترده و متحد مردم ايران اسلامي در راهپيمايي روز جهاني قدس تصريح كرده است: اين بار نيز به فضل الهي مردم مسلمان، روزه دار و هوشمند ايران اسلامي در لبيك به دعوت مقتدا و رهبر خود با شركت يكپارچه در مراسم روز جهاني قدس نمايشي عظيم از وحدت ملي در پيگيري آرمان فلسطين را ترسيم كرده، دندان طمع دشمنان را خرد، آن‌ها را از ايجاد تفرقه در ميان خود مايوس و مراسم روز قدس را روز تمايز واقعي منافقان از متعهدان به آرمان‌ها و شعارهاي اصيل انقلاب اسلامي ثبت خواهند كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار