آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۳۰۱
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان:

تکمیل چرخه تحقیق از اولویت‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان گفت: تکمیل چرخه تحقیق، فناوری و تجارت از اولویت‌های مراکز پژوهشی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، سید ضیاالدین میرحسینی امروز در اولین نشست تخصصی بررسی مسائل صنعت طیور استان گیلان در دانشگاه گیلان، ضمن بیان اهمیت صنعت طیور در اقتصاد ملی،  ظرفیت های پژوهشی دانشگاه گیلان را در تعامل با بخش صنعت و کشاورزی در راستای بهره وری بیشتر، تولید اقتصادی و ارتقاء کیفیت محصولات با درنظر گرفتن مسائل زیست محیطی یادآور شد.


وی گفت: تکمیل چرخه تحقیق، فناوری و تجارت از اولویت های مراکز پژوهشی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است و ایجاد شرکت های دانش بنیان لازمه تکمیل این چرخه است که در این راستا طیف وسیعی از مکمل های تغذیه ای و دارویی و تجهیزات می‌تواند توسط شرکت های دانش بنیان تولید شود.


ایرج بنیادی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این نشست گفت: ۸ ملیون قطعه جوجه که ۲۵ درصد تولید کل کشور را شامل می‌شود، در استان گیلان تولید شده است  و این استان رتبه دوم کشوری را دارد.


وی گفت: همچنین ۷۴ واحد مرغ مادر با ظرفیت ۲ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه نیز در استان فعالیت می‌کند که از این نظر نیز رتبه دوم کشوری است. ۷۲۵ فارم پرورش نیمچه گوشتی نیز با ظرفیت ۱۶ میلیون  ۲۰۰هزار  قطعه، ۱۳۶ هزارتن گوشت را تولید می‌کنند که حدود ۶۲ هزار تن در داخل استان مصرف شده و مابقی به استان های همجوار صادر میشود. به طور کلی ظرفیت تولید کشور در حال حاضر ۲ میلیون تن گوشت مرغ است که حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن آن مازاد تولید می‌باشد که لازم است یا مصرف سرانه که ۲۵ کیلو در سال است افزایش یابد و یا اینکه به کشورهای منطقه صادر شود.


در ادامه این نشست تخصصی، تعدادی از پرورش دهندگان طیور به بیان مشکلات خود در تولید و عرضه گوشت مرغ پرداختند.


در پایان این مراسم نیز بیانیه اولین نشست تخصصی بررسی مسائل صنعت طیور استان گیلان قرائت شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار