کیفیت مراکز وابسته به دانشگاه علمی کاربردی روز به روز تقویت شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۵۶۸
وزیر علوم در بازدید از دانشگاه جامع علمی کاربردی:

کیفیت مراکز وابسته به دانشگاه علمی کاربردی روز به روز تقویت شود

وزیر علوم گفت: باید کیفیت مراکز وابسته به این دانشگاه روز به روز تقویت شود چراکه این دانشگاه از بدو تاسیس خود طبق اساسنامه، به عنوان یک دانشگاه کار آفرین و نسل سوم فعالیت داشته است.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛ در بازدید محمد فرهادی از سازمان مرکزی دانشگاه، محمد اخباری به ارائه گزارش عملکرد، توصیف وضعیت کنونی علمی کاربردی و برنامه‌های آینده دانشگاه پرداخت .

 

در این دیدار وزیر علوم یکی از ویژگی‌های ممتاز و برجسته این دانشگاه را تناسب آموزش‌های شغلی براساس نیاز بازار کار برشمرد و بر ارتقا برنامه ریزی و افزایش سهم آموزش عالی مهارتی در کشور تاکید کرد.

 

وی ارزیابی مستمر و نظارت را از عناصر کلیدی بهبود کیفیت آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان نموده و گفت: باید کیفیت مراکز وابسته به این دانشگاه روز به روز تقویت شود چراکه این دانشگاه از بدو تاسیس خود طبق اساسنامه، به عنوان یک دانشگاه کار آفرین و نسل سوم فعالیت داشته است.

 

وی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه پویاست و بر حسب ضرورت و نیازهای حرفه‌ایی کشور می‌تواند متناسب با شرایط هریک از حوزه‌های شغلی در زمان‌های مختلف به پذیرش دانشجو اقدام کند.

 

فرهادی به تقویت شورای برنامه ریزی آموزش درسی و کمیته های گسترش در دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد.

 

در پایان این بازدید وزیر علوم با حضور در جمع کارکنان این دانشگاه با اعضای هیئت علمی، مدیران و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی دیدار و گفتگو کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار