کد خبر:۴۱۱۷۹۳
برنامه‌های هفته‌ خوابگاه‌ها در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان؛

اداره سلف توسط دانشجویان تا برگزاری مسابقات ورزشی و جشنواره بادبادک‌ها

اداره سلف توسط دانشجویان، برگزاری مسابقات ورزشی و جشنواره بادبادک‌ها گوشه‌ای از برنامه‌های هفته‌ خوابگاه‌ها در دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، حمزه ایزدی ضمن تبریک هفته‌ خوابگاه‌ها برنامه‌های دانشگاه ولی عصر (عج) در این هفته را که از روز شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود را اعلام کرد. 


معاون دانشجویی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان در این رابطه گفت: برگزاری مسابقه سلامت و اهدای جوایز، -برگزاری کارگاه آموزشی ویزه دانشجویان با موضوع حقایقی درباره زندگی سالم، برگزاری کارگاه آموزشی کمک‌های اولیه ویژه دانشجویان مجتمع خوابگاهی پرنیان وخوابگاه عرفان، کارگاه ویژه سرپرستان خوابگاه‌ها -توزیع کتابچه سلامت تهیه وتوزیع، بروشورهای آموزشی در زمینه سلامت جسم وروان، توزیع پیام مشاوره‌های هفته خوابگاه‌ها و نصب تابلوهای بهداشت روان در خوابگاه از برنامه‌های مرکز بهداشت و درمان در این هفته است. 


وی در رابطه با برنامه‌های اداره‌ی تربیت بدنی نیز گفت: برگزاری مسابقات ورزشی و برپایی پیاده روی و جشنواره‌ی بادبادک‌ها از برنامه‌های اداره‌ی تربیت بدنی برای هفته‌ی خوابگاه هاست. 


معاون دانشجویی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان همچنین در رابطه با برنامه‌ اداره‌ی تغزیه در این هفته گفت: سپردن اداره‌ سلف سرویس به دانشجویان علاقه‌مند به منظور تعامل و اشنایی آن‌ها با محیط سالن پخت، سلف سرویس و انبار‌ها در ۲۶ اردیبهشت صورت خواهد گرفت. 


ایزدی همچنین بازدید فرماندار و دیگر مسئولان شهرستان جیرفت از خوابگاه‌های دانشگاه ولی عصر (عج) را از دیگر برنامه‌های هفته‌ی خوابگاه‌ها در این دانشگاه اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار