رئیس سازمان حج و زیارت:
صدور حکم برای دو پلیس خاطی عربستان شایعه است
رئیس سازمان حج و زیارت آخرین پیگیریها در خصوص پرونده دو مامور پلیس خاطی عربستان را تشریح کرد و گفت: صدور حکم دو مامور پلیس خاطی عربستان شایعه است.
به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان حج و زیارت، سعید اوحدی با اشاره به شایعات منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر محاکمه دو مامور عربستانی اظهار داشت: با توجه به آخرین تماسی که روز گذشته با سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده داشتیم، وی اعلام کرد که پرونده دو پلیس خاطی کامل شده و از دادسرا به محکمه فرستاده شده است.
وی با بیان اینکه محکمه آخرین مرحله برای صدور رای است، افزود: بر اساس گفته سرکنسولگری ایران صدور رای حداقل ۱۰ روز طول میکشد، لذا هر گونه شایعه مبنی بر صدور حکم دو مامور پلیس خاطی عربستان قطعاً شایعه است.
شایان ذکر است روز گذشته شایعاتی مبنی بر صدور حکم دو مامور عربستانی در شبکههای اجتماعی منتشر شد که براساس آن دو پلیس عربستانی به اشد مجازات (زدن گردن با شمشیر) محکوم شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
خدا انشا الله لعنت شان کند.
پاسخ
این از تدبیررررررررررررررررر دولت مردان ماست . که با خنده همه چیزو درررررررررررست می کنن. ای نمی کنن
پاسخ