کد خبر:۴۱۲۱۶۴
رییس سازمان امور عشایر ایران اعلام کرد؛

برنامه های دولت برای ساماندهی امور عشایر کشور

ییس سازمان امور عشایر ایران گفت: دولت تدبیر و امید برنامه های مهمی برای تامین نیازهای عشایر درنظر گرفته و برای نخستین بار شورای عشایر با هدف رسیدگی به امور این قشر زحمتکش تشکیل شده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ رییس سازمان امور عشایر ایران در گردهمایی عشایر سیستان و بلوچستان با حضور استاندار و شماری از مدیران و مسوولان دستگاههای مختلف اجرایی استان و شهرستان خاش در دره گل تفتان خاش افزود: کارگروه ساماندهی عشایر نیز در برنامه ششم توسعه گنجانده شده است.

 

کرمعلی قندالی اظهار داشت: آیین نامه های ساماندهی برنامه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و غیره برای حل مشکلات عشایر از سوی دولت پیش بینی و در استان ها نیز بر اهمیت بهره گرفتن از این ظرفیت ها تاکید شده است.

 

رییس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه مردم سیستان و بلوچستان به ویژه عشایر این استان از نجابت و خونگرمی و مهربانی خاصی برخوردارند، گفت: نجابت از ویژگی های مهم عشایر این استان است.

 

وی حمایت از تولید، پرواربندی دام های عشایر، انرژی های نو با استفاده از ظرفیت خورشید، کمک به افزایش تولید، اشتغال و درآمد در کنار حمایت از بیمه های دامی و اجتماعی روستاییان و عشایر را از برنامه های مهم دولت برشمرد.

 

قندالی با گرامیداشت سال دولت و ملت، همدلی و همزبانی و قدردانی از تلاش های استاندار و مدیران و مسوولان استان و شهرستان های سیستان و بلوچستان گفت: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام دولت و ملت همدلی و همزبانی فرصتی ارزشمند برای خدمت به مردم و بویژه ساکنان نقاط عشایری و ارتباط بیش از پیش دولت و ملت است.

 

رییس سازمان امور عشایر ایران بیان کرد: با انعقاد تفاهم نامه هایی طرح های ویژه آموزشی، فرهنگی، بهداشتی و غیره برای جامعه عشایری تدوین شده و در سند چشم انداز عشایر در افق 1404 موضوعات مختلف در شورای برنامه ریزی استان ها و شهرستان ها گنجانده می شوند.

 

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار داشت: دولت امسال برای کمک به تامین نیازهای عشایر و ارائه خدمات به این قشر زحمتکش افزون بر 100 میلیارد ریال پیش بینی کرده که بصورت صد در صد از سوی استان و سازمان عشایر کشور تخصیص می یابد.

 

علی اوسط هاشمی افزود: هم اینک عشایر سراسر استان 900 هزار راس دام سبک را در نقاط عشایری در حال پرورش دارند و در تلاشیم این رقم را به دو برابر برسانیم.

 

وی با اشاره به تامین 50 هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور از طریق استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هر سیاه چادر باید به یک کارگاه تولیدی تبدیل شود و دولت نیز در تلاش است بخشی از گوشت مورد نیاز کشور را از طریق سیستان و بلوچستان تامین کند.

 

استاندار گفت: با بهره گیری از ظرفیت بهار زیبای استان باید تولید دام را به صورت جهشی افزایش دهیم.

 

وی ادامه داد: کپر و سیاه چادر از نمادهای مهم زیست محیطی و تلاش و پویایی، خدمت صادقانه و تولید است.

 

هاشمی اظهار داشت: نگاه ارزشمند به یک قوم، جامعه و یک باور اصیل باید در جامعه تقویت و نهادینه شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار