کد خبر:۴۱۲۳۲۵
بانک مرکزی اعلام کرد

تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های کوچک و متوسط در اولویت بانک‌ها

در چشم‌انداز سال بانک مرکزی ۱۳۹۴، تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی در اولویت قرار دارد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اداره اعتبارات این بانک با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: با عنایت به بررسی‌های میدانی به عمل آمده از مشکلات متقاضیان در استان‌های اصفهان و لرستان، واحدهای تولیدی که به رغم برخورداری از توان و ظرفیت سودآوری بالا در برهه‌ای از زمان طی سال‌های 1389 تا 1392 ( بنابه دلایلی خارج از حیطه اختیار و اراده) نتوانستند به تعهدات خود در قبال شبکه بانکی کشور عمل کنند، مقرر شد اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی حائز شرایط زیر توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در اولویت قرار گیرد:

واحدهای تولیدی که به استناد صورت‌های مالی حسابرسی شده طی سه سال گذشته، به دلیل کاهش فروش ناشی از عوامل خارج از حیطه اختیار و اراده مدیریت، با کاهش سودآوری مواجه شده‌اند، لیکن ظرف دو سال قبل از آن و علی‌رغم دریافت تسهیلات یا استفاده از خدمات بانکی، در هیچ ‌یک از بانک‌ها یا موسسات اعتباری غیربانکی، بدهی غیرجاری ( اعم از ریالی و یا ارزی ) نداشته‌اند.

واحدهای تولیدی که تسهیلات دریافتی قبلی را در محل موضوع قرارداد تسهیلات اعطایی مصرف کرده‌اند.

واحدهای تولیدی که تعدیل نیرو نداشته یا در صورت تعدیل نیرو، دریافت تسهیلات جدید این امکان را برای آن‌ها فراهم می‌کند تا شرایط بازگشت به کار نیروهای تعدیل شده را فراهم کنند.

واحدهای تولیدی که به دلیل عدم وصول مطالبات خود از دستگاههای اجرایی دولتی، شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت نتوانسته‌اند تعهدات خود را در قبال شبکه بانکی کشور ایفاء کنند.

واحدهای تولیدی که استمرار عملیات تولیدی آن‌ها بنا به دلایلی خارج از حیطه اختیار مدیران و  بر اساس شرایط کلان اقتصادی نظیر نوسانات ناگهانی شدید نرخ برابری اسعار با مانع مواجه شده‌است.

واحدهای تولیدی که دارای توان صادراتی بوده و استمرار عملیات تولیدی آن‌ها می‌تواند باعث افزایش صادرات غیرنفتی کشور شود.

همچنین با عنایت به بسته حمایت از تولید و تکالیف دولت به بانک مرکزی بابت خروج از رکود و همچنین تأکیدات ریاست محترم جمهور به سیستم بانکی، طی نامه‌ی ریاست کل بانک مرکزی به مدیران عامل سیستم بانکی، اولویت در اعطای تسهیلات  به بنگاههای تولیدی که دارای ظرفیت بلا استفاده بوده و در صورت استمهال و یا تزریق منابع جدید می توانند به ظرفیت مطلوب دست یابند و همچنین طرحهای نیمه تمام و خصوصاً سرمایه در گردش واحدهای تولیدی از سوی بانک مرکزی به سیستم بانکی مورد تأکید قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار