آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۵۲۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل:

اسلام مکتب علم، تئوری و منطق است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل گفت: اسلام مکتب علم، تئوری و منطق است که هم‌پای معنویت و آخرت، دنیا و چگونگی اداره آن را نیز تبلیغ می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، محمد مجوزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل روز گذشته در مراسمی که به مناسبت عید مبعث در این دانشگاه گرفته شده بود گفت: اسلام مکتب علم، تئوری و منطق است که هم‌پای معنویت و آخرت، دنیا و چگونگی اداره آن را نیز تبلیغ می‌کند که متاسفانه متفکرین اسلامی تئوری های مکتب اسلامی را برای حل مشکلات جامعه و اداره مطلوب آن به خوبی تبیین نکرده‌اند.

 

وی افزود: دین اسلام یک مکتب الهی است که برای تمامی شئونات اداره جامعه برنامه دارد و در اسلام دنیا گریزی هرگز تبلیغ نشده است اگر چه در یک بخش از تاریخ اسلام تصوف و خانقاه نشینی رواج داشت ولی جزء ذات اسلام نبوده و نیست.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل همچنین گفت: اسلام مکتب علم، تئوری و منطق است که هم پای معنویت و آخرت، دنیا و چگونگی اداره آن را را نیز تبلیغ می کند .

 

مجوزی افزود: ما به مکتبی افتخار می کنیم که با خواندن شروع می شود و اولین آیه ای که بر پیامبرش نازل می شود کلمه اقراء است و در ادامه نیز نگاه بسیار ویژه ای به آموختن و علم آموزی دارد تا جایی که پیامبر رحمت بعد از جنگ بدر می فرمایند هر اسیری که به ده نفر از مسلمین سواد خواندن و نوشتن بیاموزد آزاد است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اسلام پس از هجرت پیامبر به مدینه و تشکیل حکومت اسلامی با آنکه همواره درگیر جنگ ها و توطئه های دشمنان اسلام بود توانست پس از هشت سال در اوج اقتدار وارد مکه شود و این شهر را بدون خونریزی فتح کند، مکتبی که در هشت سال این چنین پیشرفت و توسعه ای را در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی رقم می زند می تواند راه گشای مشکلات امروز جامعه اسلامی باشد که متاسفانه متفکرین اسلامی تئوری های مکتب اسلامی را برای حل مشکلات جامعه و اداره مطلوب آن به خوبی تبیین نکرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار