کد خبر:۴۱۲۷۷۱

مشارکت ۶.۶ میلیارد تومانی بنیاد برکت در پروژه تولید میلگرد

اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نزدیک به ۷۰۵ نفر از ساکنان این منطقه کمتر توسعه‌یافته یکی از دستاوردهای تأسیس این واحد صنعتی به شمار می‌رود.
مشارکت ۶.۶ میلیارد تومانی بنیاد برکت در پروژه تولید میلگرد

 

بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بیش از 6.6 میلیارد تومان در این پروژه که ظرفیت تولید 70 هزار تن میلگرد در سال را دارد، مشارکت مالی کرده است.

 

اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نزدیک به 705 نفر از ساکنان این منطقه کمتر توسعه‌یافته یکی از دستاوردهای تأسیس این واحد صنعتی به شمار می‌رود.

 

این بنیاد در هفت سال گذشته در اجرای 200 طرح اقتصادی در مناطق محروم کشور مشارکت مالی داشته است. طرح‌های یاد شده برای 130 هزار نفر در 95 شهرستان و 854 دهستان ایجاد اشتغال پایدار خواهد کرد.

 

میزان سرمایه گذاری بنیاد برکت در این طرح ها ۲۲۰۰ میلیارد و 39 میلیون تومان بوده است.

 

بنیاد برکت به قصد توانمندسازی اقتصادی و حمایت از کارآفرینان محلی در اینگونه پروژه‌ها مشارکت می‌کند و سهم خود را در طرح‌های مشارکتی بین سه تا پنج سال پس از افتتاح، واگذار می‌کند تا بتواند سرمایه‌های خود را برای راه اندازی دیگر پروژه‌ها به کار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار