به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، علی وحدت درباره جزییات این طرح افزود: این اولویت با هدف صادرات، ارتقای سطح فناوری و دانش فنی، بالابردن ارزش افزوده، صرفه جویی ارزی، اشتغال نیروی متخصص، حمایت از صنایع مادر و طرح های مولد در دو بخش تهیه و تنظیم شده است.
وحدت تصریح کرد: تجزیه و تحلیل این اولویت بندی از ترکیب روش های استاندارد علمی و روز دنیا مانند ' مک گراناهان ' و تجربیات صاحب نظران و کارشناسان متخصص استفاده شده است.
وی توضیح داد: براساس بخش اول این طرح مواردی که تشخیص اولویت آن از سهولت بیشتری برخوردار است ،ارزیابی شده و نتایج اولیه بررسی به منظور کوتاه سازی زمان پاسخگویی به متقاضی اعلام می شود.
مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع الکترونیک اضافه کرد: بخش دوم از شاخص های مختلف در گروه بندی های سه گانه دانش فنی، اقتصادی و مالی و مزیت های رقابتی استفاده می شود.
وحدت گفت: موضوع آخر ،استفاده از نرم افزار تولید شده، داده های استخراجی و امتیاز نهایی هر طرح مورد محاسبه و برای تصمیم گیری در فرآیند تصویب مورد نظر قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان ساخت :منابع صندوق با توجه به حجم بالای تقاضا برای دریافت تسهیلات ، محدودیت دارد ، بنابراین با اجرای طرح جدید اولویت بندی، کیفیت و سرعت ارزیابی صندوق بیشتر خواهد شد.
به اعتقاد وحدت ، تشخیص وضعیت شاخص های مختلف کمی و کیفی انواع طرح ها در بخش خصوصی و تعاونی در حوزه های مختلف صنایع الکترونیک و پیشرفته از دیگر مزایای این طرح محسوب می شود .
مدیرعامل صندوق یاد شده ،برخی از مهمترین شاخص های اولویت بندی طرح را در مرحله دوم ، داشتن ویژگی هایی مانند صادرات، فناوری پیشرفته، طرح های مولد و تائیدیه های فنی و کیفی بیان کرد.
به گفته وحدت ،کاهش زمان پاسخگویی و تسهیل در امور بررسی و کارشناسی صندوق در آینده نزدیک ، به عنوان دیگر مزایای طرح مزبور است که در همین ارتباط اقداماتی در دست بررسی و برنامه ریزی قرار دارد.