به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، بهروز براتي پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي اداري استان قم كه در تالار معصوميه استانداري قم برگزار شد، با بيان اينكه دولت به مسئله بهداشت، درمان و آموزش پزشكي توجه بسيار زيادي داشته است، اظهار داشت: اعتبارات عمراني دانشگاهها در دولت نهم، هشت برابر شد و اميدواريم كه روند حمايتهاي دولت دهم از اين بخش همچنان ادامه داشته باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني قم با اشاره به افزايش چشمگير در زمينه تعداد آمبولانسها، خدماترساني اورژانس و تعداد دانشجويان پزشكي در استان قم تصريح كرد: در حال حاضر در استان قم در زمينه آنفلوآنزاي نوع A مسئله و مشكل خاصي نداريم.
وي تصريح كرد: يكي از مهمترين اقدامات دولت در زمينه توسعه بهداشت به اتمام رساندن پروژههاي نيمه كاره بود و يكي از مهمترين اين پروژهها در استان قم نيز بيمارستان شهيد بهشتي است كه دولت اعتبارات بسيار زيادي را براي بازگشت مجدد اين بيمارستان به چرخه بهداشت و درمان داشت..
وي با بيان اينكه تاكنون 22 مورد مشكوك به بيماري آنفلوآنزاي نوع A در استان قم شناسايي شدهاند، تصريح كرد: فقط دو مورد از اين افراد، به بيماري آنفلوآنزاي نوع A مبتلا بودهاند كه درمان شدهاند.
براتي تاكيد كرد: اگر مردم نسبت به رعايت مسائل بهداشتي اهتمام لازم را داشته باشند، مسئله نگران كنندهاي در اين زمينه وجود ندارد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني قم با اشاره به مسئله بازگشايي مدارس تصريح كرد: اگر در مدارس نيز مسائل بهداشتي از سوي دانشآموزان رعايت شود، ما با مشكلي در اين زمينه روبهرو نخواهيم شد./انتهاي پيام/
رئيس پرديس قم دانشگاه تهران:
براي جلوگيري از بروز مشکل در شروع سال تحصيلي با روساي دانشگاههاي قم جلساتي داشته ايم.
رئيس پرديس قم دانشگاه تهران گفت: تمهيدات لازم انديشيده شده است كه سال تحصيلي جديد دانشگاهها بيهيچ مشكلي آغاز شود.
به گزارش خبرنگار شبکه خبر دانشجو از قم، حجت الاسلام و المسلمين دکتر رضا برنجكار پيش از ظهر امروز در جلسه شوراي اداري استان قم كه در تالار معصوميه استانداري قم برگزار شد، در سخناني با اشاره به آغاز فصل علمآموزي گفت: آغاز فصل علمآموزي با پايان ماه مبارك رمضان كه ماه معنويت است، همراه شده است.
وي در ادامه با اشاره به شرايط اخير دانشگاهها در سال جاري اظهار داشت: امسال بازگشايي دانشگاهها با حساسيتهاي بيشتري نسبت به سالهاي قبل همراه است و كساني كه بعد از انتخابات سعي در توطئهچيني عليه نظام بودند زمزمههايي را مبني بر تعطيلي و به آشوب كشيدن دانشگاهها سردادهاند.
وي گفت: براي اينكه دانشگاههاي ما آلوده نشوند، جلساتي براي پيشگيري از وقوع برخي از مشكلات، برگزار شده و تمهيدات لازم نيز انديشيده شده است.
رئيس پرديس قم دانشگاه تهران با اشاره به وضعيت دانشگاههاي استان قم در زمان برگزاري انتخابات و رقابتهاي تبليغاتي كانديداها و همچنين شرايط پس از آن اظهار داشت: ما شاهد بروز مشكل خاصي در دانشگاههاي قم نبوديم و برخي از مشكلات جزيي مشاهده و به سادگي برطرف شد.
برنجكار افزود: با همكاري نهاد رهبري جلسات ديگري با حضور روساي دانشگاههاي استان قم در حال برگزاري است تا با همفكري يكديگر بتوانيم جلوي بروز هرگونه مشكلي را در اين زمينه بگيريم.
وي در ادامه با اشاره به وضعيت مراكز آموزش عالي در استان قم اظهار داشت: در حال حاضر 26 مركز آموزش عالي در استان قم فعال است كه اين تعداد شامل 12 دانشگاه، پنج دانشكده و 9 موسسه آموزش عالي است.
رئيس پرديس قم دانشگاه تهران با بيان اينكه قم از نظر دانشگاهي سابقه چندان طولاني ندارد، افزود: در حال حاضر 42 هزار دانشجو در دانشگاههاي استان قم مشغول تحصيل هستند كه 65 درصد اين دانشجويان بومي و 35 درصد غيربومي هستند.
برنجكار با بيان اينكه پيشرفت كشورها در گرو توجه هر چه بيشتر به علم و دانش است، اضافه كرد: بايد مسئله اتحاد حوزه و دانشگاه از قم آغاز شده و در ديگر نقاط كشور توسعه يابد.