به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، وحید احمدی امروز طی پیامی به کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، گفت: برگزاری کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی که در جوار بارگاه منور امام هشتم (ع) برگزار می شود فرصتی مغتنم برای مبادله دانش و فناوری میان دانشمدان و پژوهشگران فراهم می سازد.
وی افزود: پیشرفتهای چشمگیر دهه اخیر در این شاخه از علم پنجرههای جدیدی در افق نگاه بشر گشوده است که انتظار میرود دستاوردهای آن در ارتقای شاخصهای کیفی زندگی در دهه های آینده قابل ملاحظه باشد.
معاون پژوهشی وزارت علوم تاکید کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران به همت دانشمندان خود در این حوزه از فناوری هم گام با کاروان جهانی در حرکت بوده و مشارکت دانشمندان این مرز و بوم در تولید دانش و فناوری سلول های بنیادی قابل انکار نیست؛ به طوری که استفاده از این ظرفیت در عرصه های مختلف درمانی و زیست فناوری به عنوان یک راهبرد در حال پیگیری بوده و موسسات علمی متنوع در کشور به این مهم پرداخته اند که حاصل آن در سال های گذشته علاوه بر بومی سازی فناوری، فناوری دسترسی به سلول های بنیادی کاربست این دانش بومی در رفع نیازهای داخلی بوده است.
احمدی خاطرنشان کرد: در حمایت از این راهبرد وزارت علوم نیز با به کارگیری ظرفیت های علوم زیستی و بیوتکنولوژی در مراکز مختلف خود نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه داشته و بسترهای لازم برای تولید علم و تبدیل آن به فناوری را سرلوحه خود قرار داده است.
وی بیان داشت: این وزارتخانه مفتخر است که بسیاری از فناوری های مربوط به دست همین متخصصان در حال بومی شدن و تبدیل به پدیده های کاربردی هستند.
احمدی در پایان خاطرنشان کرد: از دانشگاه فردوسی مشهد و جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که با برگزاری این کنگره بین المللی فرصتی استثنایی در ایجاد شتاب برای نیل به اهداف بلند اسناد توسعه ای کشور را فراهم کرده اند، سپاسگزاری می کنم و توفیق دست اندرکاران و میهمانان از درگاه خداوند متعال خواستارم.