آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۲۵۹
استاد حوزه و دانشگاه:

سیاسیون در صورتی که حزب آنان رای نیاورد از اختلاف‌افکنی بپرهیزند

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه از خودگذشتگی یکی از راه‌های از بین بردن اختلافات است، گفت: به طور کلی اختلاف خوب است؛ اما اختلافی که مانع مشارکت نشود. سیاسیون نیز باید به این مسئله توجه کنند که چنانچه حزب آنان رای نیاورد از اختلاف افکنی بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمودزاده امروز در نخستین سمینار «بررسی آسیب شناسی مبانی حقوق شهروندی در ایران و جهان» در تالار فردوسی جهاد دانشگاهی مشهد با اشاره به اینکه ما اختلاف را بد نمی‌دانیم، گفت: بعد از سال‌ها خفقان در ایران 36 سال است که آزادی را تجربه می‌کنیم و باید به این مسئله توجه کنیم که چنانچه اختلافات بین شیعیان افزایش یابد همان بلایی برسر ما خواهد آمد که بر سر بنی اسرائیل آمد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه ضمن بیان اینکه هر چه در جامعه بزرگی خداوند مطرح شود امنیت افزایش می‌یابد، گفت: مردان خداوند با هم اختلاف دارند؛ اما دعوا نمی‌کنند، بنابراین اختلاف بر دو نوع مفید و مضر است که اختلاف خوب موجب افزایش خداشناسی می‌شود به طوری که پیامبر(ص) فرمودند« اختلاف بین امت من موجبات رحمت را فراهم می‌کند».

 

وی ادامه داد: نزدیک به ۳۰۰۰ فرقه تاکنون شناسایی شده است. در دین اسلام نیز فرقه‌های زیادی وجود دارد، این اختلافات مضر هستند و این اختلافات است که به تنازع و خشونت کشیده می‌شود.

 

حجت الاسلام محمودزاده با بیان اینکه اختلاف، خصلت یهودیان و مسیحیان بود، بیان داشت: امروز در قرن 21 مشاهده می‌کنید که این دو با هم هیچ اختلافی ندارند بلکه با هم بسیار دوست هستند و در مقابل میان مسلمانان گره افکنی می‌کنند.

 

استاد حوزه و دانشگاه بر مسئله وحدت تاکید کرد و بیان داشت: راه تفرقه با سوء ظن آغاز می‌شود، نتیجه سوء ظن تجسس است که در مرحله سوم به غیبت می‌انجامد.

 

وی ضمن بیان اینکه از خودگذشتگی یکی از راه‌های از بین بردن اختلافات است، خاطرنشان کرد: به طور کلی اختلاف خوب است؛ اما اختلافی که مانع مشارکت نشود. سیاسیون نیز باید به این مسئله توجه کنند که چنانچه حزب آنان رای نیاورد از اختلاف افکنی بپرهیزند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار