کد خبر:۴۱۳۶۱۷
سفیر آمریکا در کویت:

به اعراب در کمپ‌دیوید درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران اطمینان داده شد

«داگلاس سیلیمن» سفیر آمریکا در کویت اعلام کرد رئیس‌جمهور این کشور در «کمپ‌دیوید» به اعراب درباره اینکه توافق احتمالی و برنامه هسته‌ای ایران به ضرر آنها نیست، اطمینان خاطر داد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از خبرگزاری رسمی کویت ، سفیر آمریکا در کویت در گفت‌گویی با این خبرگزاری اعلام کرد: آمریکا به امنیت کشورهای حاشیه خلیج فارس متعهد است و در خلال کنفرانس «کمپ دیوید» (14 ماه مه) سعی کرد خیال اعراب را در خصوص برنامه هسته ای ایران راحت کند.

 

 

بر اساس گزارش  «داگلاس سیلیمن» ، دراین نشست آمریکا متعهد شده است که دولت‌های خلیج (فارس) را از هرگونه تهدید حفظ کند و در همین راستا درباره ایجاد یک سامانه دفاع موشکی (برای اعراب در خلیج فارس) و نیز نیروهای واکنش سریع بحث و گفت‌وگو شد.

 

وی تصریح کرد: اوباما میزان نگرانی در منطقه برای پرونده هسته‌ای ایران را درک می‌کند و هیمن موضوع باعث شد به صورت مستقیم دراین مورد بحث شود و اعتقاد دارم این نگرانی‌ها در «کمپ‌دیوید» تا حدود زیادی رفع شد. در کمپ‌دیوید بر این موضوع اتفاق نظر شد که هرگونه توافق نهائی در این باره باید راه را در برابر تهران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ببندد و این مسأله امنیت منطقه‌ای را تامین خواهد کرد.

 

سفیر آمریکا افزود:  سازش با آمریکا را صلح در منطقه نامید و افزود: اگر این امکان وجود داشته باشد که ایران شریک صلح و شکوفایی منطقه باشد بسیار خوب خواهد بود اما فعلا بر آمادگی اعضای شورای همکاری برای مقابله با هر حمله احتمالی تمرکز شده است.

 

وی درادامه به سوریه پرداخت و گفت: در کمپ‌دیوید درباره سوریه و حمایت از معارضان میانه‌رو و تلاش برای تحول سیاسی از طریق مذاکره برای سرنگونی «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه و انتقال به نظامی جدید که به نفع همه مردم سوریه باشد، بحث شد و همه بر این موضوع توافق داشتند که بشار اسد باید برود.

 

سفیر آمریکا به یمن نیز اشاره کرد و گفت: در این نشست بر حمایت سازمان ملل برای رسیدن به یک راه‌حل از طریق مذاکره به علاوه اجرای کامل قطعنامه شماره 2216 این نهاد که شامل خلح سلاح حوثی‌ها وعقب‌نشینی از مناطق تحت تسلطشان است ، تاکید شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار