کد خبر:۴۱۴۳۵۹

فیلمی با نگاه به اشعار و نوشته‌های روی کامیون‌ها

فیلم «شهر آشوب» با نگاهی به اشعار و نوشته‌های روی کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین بیرون شهری، وارد دنیای آنها می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در ادامه سلسله برنامه‌های انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند سه‌شنبه پنجم خرداد دو فیلم کوتاه «شهر آشوب» و «این روزگار من است» ساخته امیر فرض‌اللهی در تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران روی پرده می‌رود.

فیلم «شهر آشوب» با نگاهی به اشعار و نوشته‌های روی کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین بیرون شهری، وارد دنیای آنها می‌شود.

فیلم «این روزگار من است» نیز به سراغ بازیگری می‌رود که در خردسالی در فیلم «بچه‌های آسمان» مجید مجیدی بازی کرده و سالهاست کسی از او خبر ندارد.

علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند سه‌شنبه ۵ خرداد ساعت ۱۹به تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

اکران دوباره مستند «پرواز در دایره حضور»

فیلم مستند بلند «پرواز در دایره حضور» به تهیه کنندگی و کارگردانی مختار شکری پور سه شنبه پنجم خرداد ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.

این فیلم مستند که نگاهی به زندگی و شخصیت ادبی احمد شاملو شاعر و نویسنده کشورمان دارد چندی پیش از سوی موسسه فرهنگی هنری «قرن جدید» در شبکه نمایش خانگی توزیع شد. این فیلم مستند اولین بار در بخش مسابقه هفتمین جشنواره سینما حقیقت نیز به نمایش در آمده بود.

در این فیلم علاوه بر آیدا شاملو همسر احمد شاملو، چهره‌های فرهنگی و هنری چون محمود دولت آبادی، سیمین بهبهانی، مسعود کیمیایی، جواد مجابی، علی اشرف درویشیان، ایران درودی، محمدرضا اصلانی،علی رفیعی، محمد شمس لنگرودی، حافظ موسوی و محمد یعقوبی هم از این شاعر و نویسنده سخن گفته اند.

مستند بلند «پرواز در دایره حضور» ساعت ۱۵ سه شنبه پنجم خرداد، به همت سینماتک انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران در سالن آمفی تئاتر دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با حضور کارگردان نقد و بررسی دانشجویی خواهد شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار