کد خبر:۴۱۴۴۹۷
اسدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

افزایش بیکاری بخاطر دست‌های پشت پرده واردات بی‌رویه است

عضو شورای مرکزی جمعیت دانشجویی حامیان عدالت اسلامی گفت: افزایش بیکاری بخاطر وجود دست‌های پشت پرده واردات بی‌رویه است.

امین اسدی  در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص واردات بی‌رویه گفت: مبلغ زیادی که در واردات خرج می‌شود موجب می‌شود مقدار قابل توجهی سرمایهٔ ملی در طول سال از کشور خارج شود، این سرمایهٔ ملی به جای اینکه از کشور خارج شود می‌تواند به کارخانه‌های تولیدی داخل تزریق شود و موجب رونق اقتصادی داخلی شود و این رونق سبب می‌شود که اشتغال رونق قابل توجهی داشته باشد. واردات کالاهای خارجی که به صورت بی‌رویه به کشور وارد می‌شود موجب روند منفی تولید ملی می‌شود و همچنین باعث افزایش بیکاری و از طرفی کشور ما را وابسته به کشورهای غربی و شرقی می‌کند و به طور مستقیم واردات بی‌رویه موجب می‌شود، روند پیشرفتی در صنعت کشور نخواهیم داشت.


وی افزود: وابستگی کشور به برخی کالاهای موثر به صلاح کشور نیست زیرا که در کشور خودمان ما پتانسیل تولید این دسته از کالاهای وارداتی را داریم و اگر این وابستگی را از بین ببریم و در کشور خودمان این پتانسیل را استفاده کنیم و این کالا‌ها را تولید کنیم، می‌توان با قاطعیت گفت که تولید ملی رونق گرفته و بیکاری به رشد منفی نزدیک خواهد شد.


عضو شورای مرکزی جمعیت دانشجویی حامیان عدالت اسلامی گفت: یک دسته از کالا‌ها که باید به عنوان کالاهای غیر موثر نام ببریم، شامل خودرو‌های لوکس است. این نوع کالاهای حاصل از رواج فرهنگ تجمل گرایی باعث می‌شود که فرهنگ کشور تغییر پیدا کند و در این رابطه بایستی دولت فکری برای عدم ورود این کالاهای غیر موثر انجام دهد که با عدم ورود این نوع کالا‌ها فرهنگ تجمل گرایی نیز از بین خواهد. البته ناگفته نماند برخی کالاهای وارداتی مشابه کالاهایی است که در داخل کشور دارا هستیم و هم اکنون هم تولید می‌شود ولی واردات بی‌رویه‌ای این نوع کالا‌ها موجب می‌شود که سرمایه گذاران انگیزه‌ای نداشته و چرخ تولید کشور متوقف شود.


وی در رابطه با واردات کالاهای ضروری افزود: دستهٔ آخر کالاهایی که به کشور وارد می‌شود مربوط به کالاهای ضروری است که امکان تولید آن بنا بر دلایلی وجود ندارد و می‌توان بگوییم که واردات این نوع کالا‌ها قابل توجیه است و مجبورا باید این نوع کالا‌ها وارد کشور شود و باید در اینجا نکته‌ای را یاداور شویم که این نوع دسته از کالاهای وارداتی با اینکه ضروری هم هستند، درصد خیلی کمی نسبت به دیگر دسته‌هایی که نا‌بردیم را دارا است.


اسدی در پایان خاطر نشان کرد: اما نکتهٔ مهمی که در آخر باید به آن متذکر شوم، واردات بی‌رویه ایست که توسط برخی افرادی که از رانت‌های سیاسی برای ورود کالای مورد علاقه‌شان دارا هستند، صورت می‌گیرد و با گذشت مقدار زمانی می‌توانیم با قاطعیت بگوییم این واردات بی‌رویه گریبان اقتصاد کشور را خواهد گرفت و شعار اقتصاد مقاومتی را خدشه دار خواهد کرد و همینطور رقابت در صنعت داخل کشور کاهش پیدا می‌کند و مشکل بی‌کاری افزایش پیدا می‌کند. تنها راه مبارزه با وارد کنند گان کالاهای غیر ضروری ایستادگی است و از ارگان‌های مخصوص دولتی در این زمینه خواستاریم که در مقابل ورود کالاهایی که سبب کاهش بیکاری و خاموش شدن چرخ صنعت ملی می‌شوند ایستادگی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار