آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۰۱۱
وزیر بهداشت:

امیدواریم احداث مراکز توانبخشی را به سازمان هلال‌احمر واگذار کنیم / تعداد مراکز توانبخشی در کشور از انگشتان دو دست کمتر است

وزیر بهداشت با بیان اینکه توانبخشی یکی از حلقه‌های مفقوده نظام سلامت است، گفت: تعداد مراکز توانبخشی در کشور از انگشتان دو دست کمتر است. کمبود این مراکز ضعف بیمه ها باعث شده گاهی یک فرد بر اثر یک حادثه تمام زندگیش را از دست بدهد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی در مراسم روز جهانی ام‌اس اظهار داشت: امیدواریم دولت دکتر روحانی بتواند آنچه علاقه‌مند است و آرزو دارد در راستای حقوق شهروندی انجام داده و مأموریت‌هایش را به نحو احسن انجام دهد.

 

وی افزود: مسئولیت همه ما در دولت، مجلس و قوه قضاییه بسیار سنگین است و در حوزه سلامت که بر دوش بنده و همکاران عزیزم است شاید بتوان گفت در برخی مقولات اقداماتی شده است اما کافی نیست.

 

وی گفت: امیدواریم احداث مراکز توانبخشی را به سازمان هلال‌احمر واگذار کنیم تا علاوه بر مبتلایان به ام‌اس سایر مردم نیز از خدمات توانبخشی بهره‌مند شوند.

 

هاشمی ادامه داد: در زیرساخت‌های ما مشکلاتی دیده می‌شود که نیاز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولت دارد. بیمه‌ها نیاز به حمایت بیشتری در این خصوص دارند تا بتوانند خدمات بیشتری ارائه دهند و همه اینها در سایه عزم ملی، همدلی و همراهی میسر است.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: اینها در سایه اتحاد، کمک به دولت و ایجاد فضای امید و در عین حال مهربانی ایجاد می‌شود.

 

وی اظهار داشت: یکی از حلقه‌های مفقوده در مورد بیماران مبتلا به ام‌اس بحث توانبخشی است اکنون مراکز توانبخشی در کشور کمتر از انگشتان دو دست هستند.

 

هاشمی ادامه داد: یکی از مؤلفه‌های مهم نظام سلامت توانبخشی است و سیستم درمانی هزینه‌های زیادی را از نبود آن متحمل می‌شود.

 

وزیر بهداشت گفت:‌ متأسفانه افراد بعد از عمل جراحی دسترسی به این خدمات را ندارند سال گذشته در شهر ری در ماه مبارک رمضانی با جوانی به نام میثم ملاقات کردیم که با مادر و خواهر خود در خانه‌ای خیریه‌ای با 30 میلیون تومان برایشان گرفته بودند زندگی می‌کرد. او در سن 23 سالگی خانواده خود را برای مسافرت به شمال برده بود و آنجا موقع شنا دچار آسیب نخاعی شده بود. خانواده این جوان خانه خود را می‌فروشند تا هزینه‌های درمان او را بپردازند. این جوان برای آب‌درمانی و استخر با مشکلاتی مواجه بود و با همکاری دکتر ایازی آمبولانسی برای خدمات توانبخشی در اختیار او قرار گرفت اگر این خدمات بلافاصله به این جوان داده می‌شد الان نان‌آور خانواده‌اش بود.

 

هاشمی ادامه داد: گاهی با کوچکترین حادثه‌ای فرد به بیماری مبتلا می‌شود و خیلی از افراد در یک لحظه مجبورند همه زندگی خود را از دست بدهند.

 

وی گفت: شاید برای اولین بار است که رئیس دولت این قدر راجع‌به حوزه سلامت صحبت می‌کند دکتر جهانگیری به عنوان سنگ صبور ما تلاش می‌کند تا همه با روحیه مأموریت‌هایشان را انجام دهند.

 

وزیر بهداشت افزود: در همین شرایط دولت نهایت بزرگواری خود را به انجام می‌رساند زیرا هزینه‌های درمان کمرشکن است.

 

هاشمی تصریح کرد: امیدواریم دکتر جهانگیری کمک کند تا بتوانیم به هلال احمر مأموریت خاصی واگذار کنیم تا مراکز توانبخشی را ایجاد کند. این مهم می‌تواند علاوه بر مبتلایان به ام‌اس به سایر ایرانیان نیز خدماتی ارائه کند.

 

در این مراسم از سوی انجمن علمی ام‌اس ایران به حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، ایازی قائم مقام وزیر بهداشت، محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت، رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، پورمند رئیس بیمارستان سینا، مخبر مدیر بیمارستان سینا، مختاری مدیرعامل بوستان‌ها و فضای سبز  شهر تهران تندیس یادبود اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار