آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۰۴۰

تقدیر از خانواده رسول ملاقلی پور در افتتاحیه فیلم شهر

در این مراسم فیلم نکوداشت این فیلمساز که توسط فرزند وی، علی ملاقلی‌پور ساخته شده بود به نمایش درآمد. در این فیلم کوتاه که با نریشن فرزند رسول ملاقلی‌پور بود، تصاویری از فیلمهای هیوا و یادی از شهید حمید باکری آورده شده بود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» شب گذشته در آئین افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر که با حضور اهالی سنیما و رسانه  در تالار ایوان شمس برگزار شد، از خانواده رسول ملا قلی پور تقدیر شد.

 

پیش از تقدیر فیلم نکوداشت این فیلمساز  که توسط فرزند وی، علی ملاقلی‌پور ساخته شده بود به نمایش درآمد. در این فیلم کوتاه که با نریشن فرزند رسول ملاقلی‌پور بود، تصاویری از فیلمهای هیوا و یادی از شهید حمید باکری آورده شده بود. همچنین بخشهایی از فیلمهای سینمایی سفر به چزابه و بلمی به سوی ساحل پخش شد و از شهید بهروز مرادی، که بر رسول ملاقلی پور تاثیر گذار بود، یاد شد.

 

پس از نمایش این فیلم، صلاحی، خزاعی و جواد طوسی برای تجلیل از این فیلمساز روی سن رفتند و از همسر زنده یاد رسول ملاقلی‌پور تقدیر کردند.

 

در این بخش و در هنگام حضور خانواده رسول ملاقلی‎پور روی سن، حاضران به شکل ایستاده خانواده وی را تشویق کردند و جواد طوسی نیز درباره این فیلمساز گفت: او یکی از صادق ترین فیلمسازان آن دوران بود. اگر بپذیریم ژانر سینمای جنگ مهمترین ژانر این دوران به حجساب می آید، بدون شک رسول در قله این سینما با فیلم هایی مثل هیوا، سفر به چزابه و... قرار می گیرد. او در عین حال که به طبقه خودش وفادار بود، نگاهی عمیق و جامعه شناسانه داشت و پس از جنگ نیز تعریف جدیدی از سینمای احتماعی با آدم های مدنظر خودش پایه گذاری کرد و اسطوره های واقعی و نه انتزاعی را به تصویر کشید.

 

وی در پایان اظهار داشت: «قارچ سمی» و «نسل سوخته» نمونه آثاری است که رسول ملاقلی پور با نگرش اجتماعی معترضانه و در عین حال عدالت خواهانه ساخته است و امیدوارم که فرزندش که تازه وارد این مسیر حرفه ای شده است راه او را ادامه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار