اختصاص اعتبار دولت براي پرداخت حق بيمه و حقوق بازنشستگان پيش از موعد
هيئت وزيران با اختصاص معادل 3هزار ميليارد ريال از محل سهام شرکتهاي قابل واگذاري دولتي براي پرداخت حق بيمه و مابهالتفاوت حقوق بازنشستگي بابت سنوات بازنشستگان پيش از موعد کارکنان دولت اختصاص يافت.
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، هيئت وزيران بنا به پيشنهاد وزارت رفاه و تامين اجتماعي، سازمان خصوصيسازي را مکلف کرد معادل 300ميليارد تومان از محل سهام شرکتهاي قابل واگذاري دولت را براي پرداخت حق بيمه و مابهالتفاوت حقوق بازنشستگي بابت سنوات بازنشستگان پيش از موعد کارکنان دولت تامين كند.
از اين اعتبار 200ميليارد تومان به صورت واگذاري سهام به سازمان بازنشستگي کشوري و 100ميليارد تومان به سازمانهاي تامين اجتماعي اختصاص خواهد يافت تا به عنوان حق بيمه و مابهالتفاوت حقوق بازنشستگي سنوات بازنشستگان پيش از موعد محاسبه شود.
بر اساس اين مصوبه دولت، کارکنان وزارت آموزش و پرورش در استفاده از سهم سازمان بازنشستگي کشوري در اولويت قرار دارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰