کد خبر:۴۱۵۳۱۶
احمدی‌روشن در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

باید آگاه باشیم کلاهی که سال۸۲ برسرمان رفت تکرار نشود

پدر دانشمند هسته‌ای  با اشاره به آینده هسته‌ای وعملکرد دولت در این راستا گفت: دیگر آینده‌ای نمانده است،«شیر بی یال و دم اشکم که دید،این چنین شیری خدا هم نیافرید»، پیشنهادم به تیم مذاکره کننده این است که عقل پیدا کنند.

رحیم احمدی‌‌روشن (پدر دانشمند هسته‌ای) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ، با اشاره به آینده هسته‌ای و عملکرد دولت در این راستا گفت: دیگر آینده‌ای نمانده است،«شیر بی یال و دم اشکم که دید،این چنین شیری خدا هم نیافرید»،پیشنهادم به تیم مذاکرهکننده این است که عقل پیدا کنند.

 

وی تصریح کرد: مسئولین ما آگاه باشند که کلاهی که سال۸۲ برسرشان رفت مجدد سرشان نرود.

 

پدر دانشمند هسته‌ای اضافه کرد: با اشاره به روند حرکت رئیس جمهورکشورمان و ادعای افتخار در این مسیر باید گفت امروز کلاهی بر سر دولت مانند سالهای گذشته میرود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار