کد خبر:۴۱۵۶۷۳
معاون هماهنگ کننده دانشگاه آزاد کرمان:

برای ایجاد مراکز دانش بنیان باید تحصیلات تکمیلی را رشد داد

معاون هماهنگ کننده دانشگاه آزاد کرمان گفت: برای ایجاد مراکز رشد و دانش بنیان باید توسعه تحصیلات تکمیلی به موازات هم حرکت کنند تا شاهد رشد و شکوفایی علم و تولید باشیم.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمود آقاجانی یکی از اهداف جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی را توسعه تحصیلات تکمیلی و ارتقای کیفیت آموزشی دانست، گفت: جذب هیات علمی با هدف توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه و بالا بردن سطح کیفیت آموزشی صورت گرفته است.

 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور خدمات ارزنده‌ای به علم و دانش و فرهنگ ارائه کرده و این روند همچنان ادامه دارد.

 

وی در رابطه با سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با کیفیت و توسعه تحصیلات تکمیلی نیز گفت: برای ایجاد مراکز رشد و دانش بنیان باید توسعه تحصیلات تکمیلی به موازات هم حرکت کنند تا شاهد رشد و شکوفایی علم و تولید باشیم.

 

آقاجانی تصریح کرد: برای همین افرادی که جذب می‌شوند باید سوابق درخشان علمی و پژوهشی داشته باشند که خوشبختانه با تلاش همکاران جذب در استان این امر در حال پیگیری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار