کد خبر:۴۱۵۷۹۳
استاد حوزه و دانشگاه:

زن و شوهر باید در دلِ هم باشند نه در شناسنامه هم

استاد حوزه و دانشگاه گفت: در شناسنامه هم بودن ملاک نیست بلکه زن و شوهر باید در دل هم باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ مهرنوش حاجی احمدی استاد حوزه و دانشگاه ظهر امروز در جلسه ای با عنوان «طلاق عاطفی» که به همت کارگروه «زنان و خانواده» بسیج جامعه زنان استان گلستان، گفت: ممکن است بسیاری از آسیب‌هایی که موجب بروز طلاق عاطفی می‌شوند در جامعه شناخته شده باشند اما هنوز زنان و مردان ما راه‌های جلوگیری و رفع آن را به خوبی نمی‌شناسند.

 

وی افزود: زنان و مردان ما باید به لحاظ روان شناسی تفاوت زن و مرد را شناخته و با معرفت و علم به تفاوت‌ها و شناخت سلایق و دیدگاه‌ها، همسر خود را مجذوب خانه و خانوداه کنند.

 

حاجی احمدی با بیان اینکه زنان ما باید سواد شوهرداری خود را بالا ببرند، تصریح کرد: ترک عادت به یک کار غیراخلاقی، سخت است اما اگر قدرت حل مسئله را فرابگیریم ترک این عادات امکان پذیر خواهد بود.

 

رئیس شورای قشر بسیج جامعه زنان استان گلستان با بیان اینکه در شناسنامه هم بودن کافی نیست بلکه زن و شوهر باید در دل یکدیگر باشند، متذکر شد: شغل اجتماعی زن به این معنی نیست که خستگی و بی حوصلگی خود را به خانه ببرد و زن در هر شرایطی باید آراستگی برای همسر را در اولویت برنامه‌های روزمره خود قرار دهد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این آیه شریفه که «انسان را نیافریده‌ایم مگر برای عبادت»، تأکید کرد: شوهرداری، فرزندپروری و حتی نگاه عاشقانه به همسر نیز جلوه‌هایی از عبادت است که زنان مومنه باید به آن توجه ویژه کنند.

 

حاجی احمدی در پایان ابراز داشت: مشاوره‌های قبل ازدواج راه بسیار کارآمدی برای یک پیوند موفق است تا دختر و پسر جوان ما به شرط هم کفو بودن به عقد هم درآیند اما اگر ازدواج رخ داد و مشکلی پیش آمد به معنای پایان راه نیست چرا که ما انسان هستیم و توانایی حل مسئله داریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
طاها
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
اخ که گل گفته حرف حساب زده. امان از دست بعضی ازین زن وشوهر ها.
از خبرنگار محترم ممنون بابت این خبر
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار